-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Žemaitė fotosesijoje įsiamžino pasikeitusi: „Būna momentų, kai norisi naujų vėjų“

Žinoma TV laidų vedėja Gerda Žemaitė sudalyvavo plaukų stilistės Gintarės Eimantaitės Armalės organizuojamoje fotosesijoje, kurioje Gerdos grožis atsiskleidė visai kitu amplua, nei tenka matyti įprastai.
Gerda Žemaitė
Gerda Žemaitė / Asmeninio archyvo nuotr.

„Kurį laiką galvojau, jog reikia kažkokių pokyčių, norisi pažvelgti į save kitu kampu. Ko gero, kiekvienai moteriai būna momentas, kai pasižiūrime į veidrodį ir vaizdas yra pabodęs, norisi kažko kitaip, naujų vėjų. Mes, moterys, mėgstame keistis“, – pasakojo Gerda.

Jau ilgus metus savo plaukus Gerda patiki Elitera grožio akademijos savininkei Gintarei Armalei, todėl dėl pokyčių iškart kreipėsi į ją. G.Armalė Gerdai sukūrė glamūrinio, „Chanel“ stiliaus klasikinį įvaizdį. Gerdai buvo priauginti ilgesni plaukai tam, kad būtų galima išgauti žaismingesnį efektą, o įvaizdžiui moteriškumo suteikė klasikinio stiliaus skrybėlė.

„Moteriai plaukai – pats gražiausias aksesuaras. Ilgesni duoda moteriškumo, sušvelnina veido bruožus. Šalto tono atspalviai paryškina mėlynas Gerdos akis. Jau kurį laiką Gerdai auginome trumpus plaukus, todėl labai laukiau, kada nuspręsime priauginti ilgesnius ir taip suteiksime įvaizdžiui daugiau moteriškumo, glamūro“, – pasakojo stilistė.

Stilistė pabrėžia, jog įkvėpimo visada semiasi iš mados žurnalų.

„Kiekvieną mėnesį vyras parneša įvairių šalių Vogue žurnalus – itališką, britišką ir kitus. Todėl noriu ar nenoriu, nuo mados naujienų nepabėgsiu, o pasisėmus inspiracijos smagu ją perteikti ant klientų. Mano klientės dievina pokyčius“, – teigia stilistė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius