Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ypatinga šventė Gerdos Žemaitės namuose: „kietas riešutėlis“, svajonių dovana ir nematyti kadrai

Praūžus saulėtam Velykų savaitgaliui, „TV pagalbos“ žvaigždės Gerdos Žemaitės šeima pasitinka dar vieną svarbią šventę – balandžio 3 d. jos sūnui Nikolui sueina 5-eri. Ta proga įspūdingą gimtadienį savo atžalai organizuojanti Gerda prabilo apie didžiausius Nikolo norus ir „kieto riešutėlio“ charakterį.
Gerda Žemaitė su vyru ir sūnumi
Gerda Žemaitė su vyru ir sūnumi / Asmeninio albumo nuotr.

Gerda Žemaitė su vyru Andriumi šiemet nusprendė sūnui Nikolui surengti įspūdingą gimtadienio šventę. Portalui Žmonės.lt laidų vedėja atskleidė, kad savaitgalį sūnaus laukia tikras vaikų vakarėlis ypatinga tema.

„Nusprendėme daryti didelę šventę vaikų žaidimų kambaryje, bus daug draugų, klasiokų. Nikolas temą pasirinko pats – „Kompiuteriniai žaidimai“, nors juos ir ribojame, – šyptelėjo Gerda. – Dabar ypatingai „Super Mario“ žaidimas ant bangos, tad ir pats Nikolas bus apsirengęs kaip šis personažas“.

Nors šventė tik savaitgalį, Gerda atskleidė, kad savo svajonių dovaną Nikolas gaus per tikrąjį gimtadienį.

„Vakare jam įteiksime planšetę. Nors ribojame, šiais laikais neišvengsi technologijų... Jis labai norėjo, tad tikiu, kad be galo apsidžiaugs“, – portalui Žmonės.lt atskleidė Gerda Žemaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Gerda Žemaitė su vyru ir sūnumi
Asmeninio albumo nuotr./Gerda Žemaitė su vyru ir sūnumi

Pašnekovė prabilo ir apie tai, kodėl būtina vaikams riboti naudojimąsi išmaniosiomis technologijomis bei kokią taisyklę taiko namuose.

„Turime taisyklę: žaidimams viena valanda. Kai Nikolas sugrįžta po mokyklėlės, leidžiame jam pažaisti valandą laiko, o tada jis pats be jokių pykčių atiduoda telefoną. Žinoma, pasitaiko situacijų, kai susitinkame su draugais, visi vaikai „įkrenta“ į telefonus, o mes taip pat nepastebime, kaip praeina laikas. Tada jau sunkiau atimti, pastebime jo irzlumą. Būtent todėl stengiamės riboti, stebim, ką žaidžia, kad nebūtų ne pagal jo amžių“, – pasakojo ji.

Asmeninio albumo nuotr./Gerda Žemaitė su sūnumi Nikolu
Asmeninio albumo nuotr./Gerda Žemaitė su sūnumi Nikolu

Dviejų vaikų mama taip pat pasidalijo pastebėjimu, kad 5-erių sūnus Nikolas ir 21-erių Markas yra išties skirtingi. G.Žemaitė atskleidė, kad jaunesnysis sūnus pasižymi itin stipriu charakteriu.

„Jiedu labai skiriasi. Vaikystėje Markas būdavo lėtesnis, ramesnis, o Nikolas labai užsispyręs, jei jau supyksta, nori pabūti vienas, geriau prie jo nelysti. Jis nori išlieti tą pyktį, o kai praeina laikas, tada gali prieiti ir jį apsikabinti. Nikolas tikrai „kietas riešutėlis“, turi savo nuomonę, dažnai prieštarauja, o Markas palyginus švelnus meškutis“, – šyptelėjo dviejų vaikų mama.

Asmeninio albumo nuotr./Gerda Žemaitė su sūnumi Marku
Asmeninio albumo nuotr./Gerda Žemaitė su sūnumi Marku

Ji pasidžiaugė, kad abu sūnūs turi tvirtą ryšį ir sutaria puikiai. Ir nors Nikolas laukia savo brolio, deja, per gimtadienį su juo susitikti nepavyks.

„Šiandien susiskambinsim vaizdo skambučiu, nes Markas studijuoja ir dirba, savaitgalį taip pat dirbs, tad jo nebus. Jie kartu atsibuvo per Velykas. Šios dvi šventės mums visada supuola į vieną, tad dabar po Velykų ruošiamės gimtadieniui“, – baigdama pokalbį sakė Gerda Žemaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius