Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 12 19

Gabrielė Martirosian: „Jei kas būtų pasakęs, kad ateis tokia diena, nebūčiau patikėjusi“

„Būtų sunku save dalyti į kelias dalis – esu visuma. Grįžusi namo, nusivalau sceninį grimą, išsineriu iš prašmatnių suknelių, bet lieku tas pats žmogus. Dirbu su meile, nuoširdžiai – tokia esu ir kasdienybėje; mano vertybės, atsakomybė, požiūriai nesikeičia“, – žurnalui „Ji“ sako radijo ir televizijos laidų, renginių vedėja Gabrielė Martirosian.
Gabrielė Martirosian
Gabrielė Martirosian / Joanos Suslavičiūtės ir Roko Darulio nuotraukos

Pokalbis su G.Martirosian – apie brangią sukaktį, naujus atradimus su mylimuoju Vaidotu Žala, sugyvenimo pamokas, geriausią dovaną ir lieknumą, už kurį dėkoja ne genams.

Visuomet su makiažu, šukuosena, kaskart kitu šventiniu apdaru – gali susidaryti įspūdis, kad jūsų gyvenimas – nuolatinė šventė...

Stebint iš šono, toks įvaizdis tikrai gali sudaryti įspūdį, kad scena yra didelė šventė. Man šukuosena, puošni suknelė, aukštakulniai – darbo atributai. Atrodyti taip, kaip reikalauja renginio formatas, yra tapę natūralia profesinės veiklos dalimi. Visada kruopščiai ruošiuosi ir puošiuosi kiekvienai televizijos laidai ar renginiui.

Matyt, kiekvienas savo veiklose turime kokį nors aprangos protokolą... Tačiau darbo kokybė – tikrai ne tik tas puošnus apvalkalas. Čia svarbesnės asmeninės savybės, profesionalumas. Koncentruojuosi į tai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius