Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsenybių Naujieji „Facebook“ ir „Instagram“ tinkluose

Nugriaudėję Naujieji metai visiems atnešė galybę gerų emocijų, malonaus šventinio šurmulio, mylimųjų dėmesio, juoko ir nepamirštamų akimirkų – būtent jomis žinomi žmonės noriai dalijosi socialiniuose tinkluose.
Marijonas Mikutavičius ir Ieva Daugirdaitė, Monika Račiūnaitė ir Aleksandras Pogrebnojus, Andrius Šedžius ir Monika Šedžiuvienė
Marijonas Mikutavičius ir Ieva Daugirdaitė, Monika Račiūnaitė ir Aleksandras Pogrebnojus, Andrius Šedžius ir Monika Šedžiuvienė / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Naujieji metai

Likus kelioms minutėms iki Naujųjų ar iškart po jų, prie šventinio stalo, eglutės, antrųjų pusių glėbiuose, besibučiuojant, keliant šampano taurę – tokiomis akimirkomis garsenybės dalijosi su gerbėjais linkėdamos laimės, džiaugsmo, sėkmės, meilės ir gražių 2016-ųjų metų.

Vieni juos pasitiko jaukiai namuose, kiti – triukšmingame draugų būryje, treti – jaukiai romantiškai dviese.

Užfiksuotomis džiaugsmingomis akimirkos žinomi žmonės noriai dalijosi feisbuke ir instagrame, todėl jau iškart po vidurnakčio socialiniai tinklai tiesiog lūžo nuo sveikinimų ir besišypsančių veidų.

Jūsų dėmesiui – Lietuvos garsenybių Naujųjų akimirkos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius