Sportas gyvai

Gerda Žemaitė artėjant vasarai ryžosi išvaizdos pokyčiams: „Jaučiuosi kaip paauglė“

Ne paslaptis, kad Gerda Žemaitė jau ne vienerius metus savo plaukus patiki vienai žymiausių Lietuvos plaukų priauginimo meistrių Gintarei Armalei, kurios kėdės neaplenkia ir kitos žymios Lietuvos moterys. Tačiau šįkart televizijos laidų vedėja nusprendė, kad nori ekstremalių pokyčių.
Gerda Žemaitė
Gerda Žemaitė

„Moteriai plaukai – seksualumo, moteriškumo simbolis. Juk ateina vasara, norėsis rengtis sukneles, o kas gražiau nei prie suknelių besiplaikstantys ilgi plaukai?“, – sako ilgų kasų užsigeidusi Gerda.

Tiesa, kad pokytis bus toks įspūdingas moteris pati nepatikėjo. „Jaučiuosi kaip paauglė, minus 10 metų! Kokius stebuklus gali padaryti plaukai, negaliu patikėti!“.

Gerda Žemaitė ryžosi išvaizdos pokyčiams
Gerda Žemaitė ryžosi išvaizdos pokyčiams

„Elitera“ studijos įkūrėja Gintarė Armalė paantrino, kad artėjant vasarai moterys dažniau pasiryžta pokyčiams. Tam įtakos turi ir tai, kad vasaros sezono metu būna daugiau renginių, be to, gamtos pabudimas pažadina ir moters vidų. „Visada sakau, o kada, jeigu ne dabar? Dažnai moterys ilgą laiką svajoja, o po to sako: ir kur aš buvau anksčiau?“.

Plaukų priauginimas yra sparčiai išpopuliarėjusi procedūra tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, kurios metu, ant natūralių plaukų specialios technikos pagalba yra pritvirtinami pridėtiniai plaukai.

„Tinkamai parinkus plauko struktūrą, ilgų, paskirstymą, plaukų priauginimas atrodo labai natūraliai ir nesimato“, – pasakoja specialistė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius