Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos šimtmečiui skirta laida prisimins V.Šapranauską – aktorių, kurio talentui nebuvo abejingų

Sekmadienio vakarą prie televizoriaus ekranų pakvies laida „Geriausi mūsų metai. 100-mečio šou“. Istoriniame-pramoginiame šou kovos du dešimtmečiai. Laidoje bus prisiminti ir ryškiausi 2000 – 2010 metų humoristai, žmones juokindavę ir savo talentu žavėję aktoriai, tarp jų – ir mylimas aktorius Vytautas Šapranauskas.
Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Vytautas Šapranauskas
Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Vytautas Šapranauskas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Norėčiau šiek tiek daugiau papasakoti apie žmogų, su kuriuo man teko garbė drauge dirbti ir juoktis – Vytautą Šapranauską“, – sakė projekto vedėjas Marijonas Mikutavičius.

„Geriausi mūsų metai. 100-mečio šou“ metu vaizdo siužete bus prisiminti ryškiausi Anapilin iškeliavusio aktoriaus vaidmenys televizijoje.

V.Šapranauskas puikiai sugebėdavo įsikūnyti į personažą, o kai reikėdavo tapdavo neprilygstamu televizijos laidų vedėju, teatro, kino aktoriumi. Jo sugebėjimas improvizuoti ir kurti juokingiausias situacijas iš nieko buvo unikalus.

Aktoriaus talentu žavėjosi šimtai tūkstančių TV laidų žiūrovų. Komplimentų ir pagyrų jam negailėdavo ir kiti aktoriai. „Yra humoristai ir yra Šapras“, – taip apie V.Šapranauską kažkada yra pasakę jo kolegos.

TV3 nuotr. /Vytautas Šapranauskas
TV3 nuotr. /Vytautas Šapranauskas

Televizijos žiūrovai buvo jį įpratę matyti įvairiausiose humoro laidose. Juokingiausi personažai gimdavo čia pat – improvizuojant. Vienoje laidoje V.Šapranauskas sugebėdavo tapti ekscentrišku karštakošiu laidos vedėju, pogrindinės radijo stoties pranešėju, save įsimylėjusia estrados žvaigžde ir žinoma – legendiniu politikos apžvalgininku Šinšilu.

V.Šapranauskas laiko ir dėmesio skyrė animacinių filmų garsinimui („Garfildas“, „Ledynmetis 3“) bei didžiausiems televizijos projektams.

Šmaikštūs ir kartais aštrūs V.Šapranausko komentarai „Lietuvos Talentuose“ ir „X Faktoriuje“ savo kelią padėjo surasti ne vienam scenos naujokui. Jei ne lemtingas aktoriaus apsisprendimas, šiemet V.Šapranauskaui būtų sukakę 60 metų.

TV3 nuotr. /Vytautas Šapranauskas
TV3 nuotr. /Vytautas Šapranauskas

Lietuvos atkūrimo šimtmečiui skirtame projekte bus prisimintas ir maesto Virgilijus Noreika, rokenrolo karalius Elvis Presley.

Pasirodymus TV3 žiūrovams dovanos grupė „Skamp“, „X Faktoriaus“ dalyviai, Martynas Kavaliauskas, Rafailas Karpis ir kiti. Visa tai sekmadienio vakare „Geriausi mūsų metai. 100-mečio šou“ 19.30 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius