-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gimnastikos profesionalė Viktorija Macijauskienė tapo mokytoja: „Nekantrauju perduoti įgytas žinias“

Buvusio krepšininko Arvydo Macijausko žmona Viktorija Buder-Macijauskienė nėrė į naują veiklą. Visą vaikystę atidavusi meninei gimnastikai, savo žiniomis ji nusprendė pasidalinti su kitais – nuo rudens Viktorija taps šokių mokytoja.
Viktorija Macijauskienė ir Arvydas Macijauskas su dukra
Viktorija Macijauskienė ir Arvydas Macijauskas su dukra / Eglės Pinikienės ir Viganto Ovadnevo nuotr.

V.Macijauskienė vaikų ir jaunimo muzikinio bei kūrybinio ugdymo studijoje „Džimba“ šokio meno mokys 6-12 metų mergaites.

„Viskas išėjo labai natūraliai ir neplanuotai. Mano dukra kažkada lankė būrelį „Džimbos“ klube, su šio klubo vadove labai susibendravome, o vieno pokalbio metu spontaniškai išėjo, kad pasiūliau prisidėti. Ji be galo apsidžiaugė, paskui pradėjome kalbėtis ir ruoštis naujam sezonui. Jau keletą mėnesių esu šioje veikloje“, – 15min pasakojo V.Macijauskienė.

Eglės Pinikienės nuotr./Viktorija Macijauskienė
Eglės Pinikienės nuotr./Viktorija Macijauskienė

V.Macijauskienė džiaugėsi, kad galės vaikams perduoti turimas žinias. Viktorija priklausė Lietuvos meninės gimnastikos rinktinei, dalyvavo Europos ir pasaulio čempionatuose, sportavo daugiau nei dešimt metų.

„Būrelis yra kūrybinis – mergaitės šokį derins su dainavimu, dalyvaus viešuose renginiuose, įvairiausiose miesto šventėse. Aš vesiu šokio pamokas ir stengsiuosi, kad mergaitės lavintų savo kūrybinę pusę. Aš noriu, kad per pamoką jos prisiliestų prie meno ir stengsiuosi, kad jos būtų laimingos, pasikrovusios energijos, išmokusios kažką naujo, ką galiausiai parodys koncertinėje veikloje. Meninė gimnastika labai siejasi su šokiu, muzika ir pajautimu, turiu tame praktikos, tad įgytas žinias nekantrauju perduoti savo mokinėms“, – šypsojosi V.Macijauskienė.

Mindaugo Norkaičio nuotr./Viktorija Macijauskienė
Mindaugo Norkaičio nuotr./Viktorija Macijauskienė

V.Macijauskienė augina 5-erių dukrą Gabrielę ir vyresnėlį sūnų Lauryną, todėl bendravimas su vaikais jai nesvetimas. Anaiptol, Viktorija, būdama su vaikais, jaučia begalinį malonumą.

„Pasidomiu ir psichologija vaikų – vaikus ypatingai svarbu gerbti, nes jie yra labai jautrūs ir nuoširdūs, todėl to paties nori ir iš savęs. Be disciplinos, žinoma, irgi negalima, tačiau šiltas bendravimas yra svarbiausia. Be to, vaikai ateina su noru išmokti kažką naujo ir patobulėti, todėl manau, kad susikalbėsime tikrai. O dirbti su mergaitėmis man labai malonu – gaunu begalę teigiamų emocijų ir noriu, kad ir mokinės jų pasisemtų“, – sakė V.Macijauskienė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Viktorija ir Arvydas Macijauskai
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Viktorija ir Arvydas Macijauskai

Viktorija pasakojo, kad pirmųjų pamokų laukia su dideliu džiaugsmu, o apie baimes ar nerimą net negalvoja.

„Į šią veiklą žiūriu labai natūraliai... Aš visiškai atsipalaidavusi, nes tai darau iš širdies. Man tai yra kaip hobis, o ne darbas. Kai tau patinka tai, ką darai, baimių jokių būti negali“, – šypsojosi V.Macijauskienė.

V.Macijauskienė jaučia ir šeimos narių palaikymą. „Arvydas mato, kaip man yra smagu. Jis džiaugiasi, kad man tai teikia geras emocijas, jis mane palaiko. Juo labiau, kad grafikas man tinka – nenuskriaudžiu nei savęs, nei šeimos. Vaikai taip pat labai džiaugiasi ir mane palaiko“, – teigė V.Macijauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius