Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gimtadienį švenčianti aktorė J.Zinkevičiūtė: „Nebėgu nuo audros, o šoku lietuje, net jei ir netobulu žingsniu“

Balandžio 6-ąją dieną 34-ąjį gimtadienį mininti žinoma aktorė, TV laidų vedėja, knygų autorė ir moteriškos filosofijos „Pasimatuok jūra“ įkūrėja Justė Zinkevičiūtė pasakoja, jog šią šventę mėgsta sutikti skirdama kokybiško laiko sau, savo mylimiems žmonėms bei pasidžiaugdama tuo, ką pasiekė. Naujų tikslų aktorė teigia nesikelianti, tačiau atsargiai pasvajoja ne tik apie dar vieną knygą, bet ir apie aktyvų sugrįžimą į teatro sceną, į kurią paskutiniu metu užlipa rečiau nei norėtų.
Justė Zinkevičiūtė
Justė Zinkevičiūtė / „Eglės fotografija“ nuotr.

Gimtadienio dieną Justė sako pasitinkanti ramia bei laiminga širdimi, be streso bei graužaties, jog ko nors nepadarė ar padarė neteisingai. Aktorė tikina, jog pastaruoju metu itin įsisąmonino požiūrį, jog neverta galvoti apie tai, ko trūksta, kur kas naudingiau puoselėti tai, ką jau turima bei leisti sau pasidžiaugti, visada randant dėl ko, rašoma pranešime spaudai.

„Kasmet gimtadienis man primena gyvenimo prasmę. Sakoma, jog arba mes bėgame nuo audros, arba išmokstame šokti lietuje. Todėl aš šoku, net jei kartais ir labai netobulu žingsniu. Tai diena, kai galima pagerbti praėjusių metų tėkmę, pasidžiaugti tuo, kas nuveikta. Šiandien aš dėkoju, kad į pasaulį atėjau moters kūne ir labai noriu tikėti, kad nebenuviliu tos mažos mergaitės, mažosios Justės, kuri visada gyvena manyje“, – teigia aktorė.

„Eglės fotografija“ nuotr./Justė Zinkevičiūtė
„Eglės fotografija“ nuotr./Justė Zinkevičiūtė

Justė prisipažįsta šventinių siurprizų nemėgstanti, o audringi vakarėliai bei būrį draugų pritraukiantis gimtadienio šventimas jai taip pat jau seniai nebe prie širdies. Aktorė kur kas mieliau renkasi šią dieną praleisti viena, išpildydama savus poreikius, pabūdama su savo mintimis bei išlaikydama kasmetinę tradiciją – nepabijoti svarbiems žmonėms pranešti apie jų ypatingą vaidmenį aktorės gyvenime.

„Aš manau, kad po truputį tampu tuo žmogumi, kuriuo norėjau būti vaikystėje. Be pataikavimų, apsimetinėjimo, konkurencijos ar pavydo, gyvenant pagal savo širdies navigaciją. Gimtadienį man patinka švęsti vienai, leisti sau pabūti prioritetu: nueiti į masažą, nusipirkti norimą suknelę, niekur neskubant išgerti puodelį kavos, o vakare apkabinti tuos, kuriuos myliu ir brangiems žmonėms pasakyti, jog jie yra didžiausia dovana“, – sako moteris.

Neseniai Justė pristatė savo antrąją knygą „Kol žiovauja žuvėdros“, bet jau atsargiai pasvajoja ir apie trečiąją, išduodama, jog galvoje vis dar verda daugybė idėjų, kurias norėtų suguldyti į puslapius. Tačiau prieš kibdama į rašymo darbus, moteris prisipažįsta beprotiškai pasiilgusi scenos, repeticijų, spektaklių ir į juos susirenkančių žiūrovų, todėl viliasi galėsianti padovanoti naują premjerą teatro mylėtojams.

„Eglės fotografija“ nuotr./Justė Zinkevičiūtė
„Eglės fotografija“ nuotr./Justė Zinkevičiūtė

„Per gimtadienius madinga kelti sau naujus tikslus, tačiau aš galvoju, jog ne visada yra reikalingas tas planas. Kartais užtenka tiesiog kvėpuoti, tikėti, paleisti ir stebėti, kaip vyksta gyvenimo magija. Tačiau žvakučių ant torto pūtimui norą turiu – sugrįžti į teatro sceną, nes šiuo metu ten užlipu rečiau nei norėčiau. Pasiilgau to proceso, kūrybos, noriu naujos premjeros teatre. O tuomet, galbūt ir dar viena knyga užgims“, – svajonėmis dalinasi Justė.

Pasitikdama naujus gyvenimo metus Justė sau labiausiai linki to, kad save prioritetu laikytų ne tik gimtadienio dieną, bet ir kasdien, neieškant tam ypatingų progų. Šitokiu požiūriu apie meilę bei pagarbą sau aktorė dalinasi ir su kitomis moterimis, norėdama joms būti įkvėpimu bei pavyzdžiu, primenant seną tiesą, jog gyvenimo iššūkiai sukuria stiprią asmenybę.

„Aš nebebandau savęs įtikinti kitų tiesomis ar sugalvotomis taisyklėmis, kurios yra ne mano. Todėl sau palinkėčiau dar labiau mylėti save. Ne tik girdėti, bet ir išgirsti, ką kužda širdis, išpildyti savus poreikius. Dar vieną naują, begalinio kūrybinio potencialo apšviestą etapą aš pradedu su pasitikėjimu, drąsiu ėjimu į priekį ir užtikrintu žinojimu, kad viskas yra įmanoma“, – tvirtina Justė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius