-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintarė Valaitytė: „Aš žiauriai bijau santuokos“

Visą vasarą atlikėja Gintarė Valaitytė (28) padeda vienišiems ūkininkams TV3 laidoje „Ūkininkas ieško žmonos“ sutikti sau skirtąją, tačiau pati prie altoriaus žengti neskuba, nors artimą sielą turi jau beveik trejus metus.
Gintarė Valaitytė
Gintarė Valaitytė / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

Interviu žurnale „Žmonės“ dainininkė juokiasi, jog daugelis šiuolaikinių merginų tikriausiai ją gėdintų, nes iki šiol nėra turėjusi vienos nakties nuotykio. Visi Gintarės romanai buvo ilgalaikiai. Pirmoji meilė tęsėsi trejus metus, po to sekė net aštuonerių metų draugystė.

„Niekas neabejojo, kad mudu su tuo vaikinu susituoksime, ir tikrai galėjome tai padaryti, bet... Dabar manau, kad mus išskyrė labai skirtingas gyvenimo būdas. Jis ėmėsi verslo, aš nuėjau į „Yvą“. Jo darbas truko nuo aštuonių iki penkių, mano – priešingai. Vakare jis nori anksčiau atsigulti, nes rytą anksti keltis, o mano blakstienos priklijuotos, lūpos raudonai padažytos – aš išeinu, iki!.. Suprantama, kad tai negalėjo ilgiau tęstis.“

Galbūt todėl dabartinis Gintarės draugas – irgi iš muzikos pasaulio. Bet kai tėvai jos klausia, kada ant rankos žybtelės žiedas, ji juokais atšauna esanti ragana, kurios niekas neima į žmonas. „Jei atvirai, aš žiauriai bijau santuokos“, – prisipažįsta. Kodėl? Nes ilgos draugystės įrodė, kad laikui bėgant santykiai ima ir išslysta iš rankų. 

Daugiau – žurnale „Žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius