Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gintarei Gurevičiūtei iš čiurnos pašalinti medicininiai varžtai

Penktadienį Gintarei Gurevičiūtei buvo atlikta operacija, kurios metu medikai iš moters čiurnos pašalino medicininius varžtus. Jais buvo sutvirtinta prieš dvejus metus sužalota dešinė Gintarės koja.
Gintarė Gurevičiūtė
Gintarė Gurevičiūtė / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Po narkozės atsigavusi moteris jau grįžo namo, tačiau artimiausiu metu ji dar turės naudotis ramentais. Tiesa, Gintarė tikisi, kad po kelių dienų ir vėl lakstys kaip vėjas.

„Operacija nebuvo sudėtinga, bet vis tiek buvo baisu. Mano pulsas įprastai yra 45-50, tačiau gulint ant operacinės stalo šoktelėjo net iki 70. Visgi mūsų daktarai šaunuoliai – vos tik atsikėlusi po narkozės jaučiausi gerai, o po poros valandų sėdėjau restorane ir pietavau“, – gera nuotaika tryško su Žmonės.lt kalbėjusi G.Gurevičiūtė.

Prieš dvejus metus atostogų Vietname metu sunkią kojos traumą patyrusi pašnekovė neslepia, kad tai dar nėra paskutinis taškas gydymosi procese, tačiau pesimistinėmis nuotaikomis ji neužsikrečia. Priešingai – Gintarė į viską žiūri optimistės žvilgsniu.

„Dabar darysime magnetinį rezonansą ir žiūrėsime, ar galima kažkaip taisyti visą avarijos metu patirtą žalą. Nors pasekmes dar jaučiu, tačiau verkšlenti nenoriu. Trauma buvo didelė ir dėkoju likimui, kad viskas yra taip, kaip yra. Net daktarai stebisi, kad viskas taip puikiai gyja, tad skųstis būtų nuodėmė“, – tikino G.Gurevičiūtė ir nuoširdžią padėką nusiuntė savo gydytojui Mantui Gagilui.

Asmeninio albumo nuotr./Varžtai ia Gintarės Gurevičiūtės čiurnos
Asmeninio albumo nuotr./Varžtai iš Gintarės Gurevičiūtės čiurnos

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius