Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Greta Lebedeva su vyru atšventė popierines vestuves: „Tapus šeima išsipildė visos svajonės“

Tądien skaisčiai švietė saulė, o aplinkui tvyrojo meilė. Taip savo vestuvių dieną prisimena sporto trenerė Greta Lebedeva-Kazakevič (28) ir olimpietis, imtynininkas Aleksandras Kazakevičius (32). Prieš metus, rugpjūčio 25-ąją tapę vyru ir žmona, šiandien sutuoktiniai visiems linki drąsiai svajoti: „Tapus šeima išsipildė mūsų visi norai“.
Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius švenčia vestuvių metines
Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius švenčia vestuvių metines / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Popierines vestuves šį savaitgalį atšventę Greta ir Aleksandras Kazakevičiai sako, kad metai prabėgo nepastebimai. Ypač, jog didžiąją dalį laiko jie gyvenimo laukimu – šių metų liepą pasaulį išvydo poros pirmagimis Eldaras.

„Atrodo, kad tik ruošėmės vestuvėms, o jau švenčiame vestuvių metines. Net patys negalime suprasti, kaip viskas įvyko akimirksniu“, – kalbėdama su 15min šypsosi Greta.

Pirmųjų vestuvių metinių proga sutuoktiniai nusprendė dar kartą nusikelti į dieną, kai tapo vyru ir žmona, prisiminti jautrias akimirkas. Susirinkę kartu su artimiausiais, visi žiūrėjo sumontuotą valandos trukmės video.

„Kai gavome filmuką, nežiūrėjome ir nusprendėme, kad tai padarysime tik metinių proga. Buvo nuostabu, atgimė visos emocijos, kaupėsi ašaros akyse. Tiek mes, tiek artimieji džiaugiamės bent trumpam sugrįžę į tą dieną“, – sako Greta.

Ir nors sakoma, kad pirmieji metai sutuoktiniams yra didžiausias išbandymas, Greta Lebedeva juokiasi, jog jie jį puikiai išlaikė: „Niekas nepasikeitė, buvome ir esame puiki komanda. Ir dabar, gimus vaikui, nesipykstame, padedame vienas kitam. Tikriausiai sutapo mūsų bio laukai (juokiasi).Tikiuosi neprisišnekėsiu, bet labai džiaugiuosi mumis“.

Asmeninio albumo nuotr. /Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius švenčia vestuvių metines
Asmeninio albumo nuotr. /Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius švenčia vestuvių metines

Vis dėlto sutuoktiniai taip nešvytėtų iš laimės, jei nebūtų išsipildžiusi jų didžiausia svajonė. Liepos 17-ąją pasaulį išvydo jų ilgai lauktas sūnus. Pirmagimis, kurio Aleksandras ir Greta laukė ne vienerius metus.

„Kiekvienais metais per gimtadienį manęs klausdavo, ko sau palinkėčiau. Ir kiekvienais metais mano norai išsipildydavo. Vienais metais sau linkėjau vestuvių, kitais – šeimos pagausėjimo. Neapsakomai džiaugiamės, kad per metus laiko mes tapo oficiali šeima“, – džiaugiasi Greta.

Susitvarkyti su tėvų pareigomis jiems sekasi puikiai. Nors aplinkiniai gąsdino, jog miegą teks pamiršti ilgam, pamiegoti pavyksta abiem.

„Visko būna, bet jau viskas tapo įprasta ir džiugu. Dabar keltis keturis kartus per naktį yra net malonu. Aišku, naktimis Aleksandrui leidžiu pamiegoti, bet jis puikus tėtis – rūpinasi, leidžia pasiilsėti“, – džiaugiasi Greta.

Asmeninio albumo nuotr. /Gretos Lebedevos ir Aleksandro Kazakevičiaus pirmagimis Eldaras
Asmeninio albumo nuotr. /Gretos Lebedevos ir Aleksandro Kazakevičiaus pirmagimis Eldaras

Greta sako supratusi, kad būti mama – vienas iš nuostabiausių jausmų. Būtent todėl grįžti į darbą neskubės. „Nusprendžiau mažiausiai metus save atiduosiu tik vaikučiui. Jam reikia mamos, o į darbus dar tikrai spėsiu sugrįžti. Šis laikotarpis toks gražus, bet toks trumpas, reikia pasidžiaugti, kol galiu“, – šypsosi moteris.

Žvelgdama į šiuos metus Greta Lebedeva visiems linki nepamiršti svajoti, nes svajonės tikrai linkusios išsipildyti. Ji – puikus to pavyzdys: „Taip, dabar turiu viską, apie ką svajojau“.

Jaunavedžiai svarbiausiai gyvenimo šventei pasirinko vieną gražiausių bažnyčių ne tik Vilniuje, bet ir pasaulyje. Greta ir Aleksandras meilės priesaiką tarė barokinėje Šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje.

TAIP PAT SKAITYKITE: 28-ąjį gimtadienį švenčianti Greta Lebedeva: „Pagaliau mano gyvenime įsivyravo harmonija“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje