Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupės „Queens of roses“ narė Monika tapo Janina Miščiukaite: „Iškart pagalvojau apie savo mamą“

„Muzikinėje kaukėje“ dalyvaujanti Monika Mėčiūtė scenoje – ne naujokė. Ji ne vienerius metus dainavo įvairiose šventėse, dalyvavo muzikiniuose projektuose. Prieš kelerius metus prisijungusi prie merginų grupės „Queens of Roses“ Monika viską vos spėja. Solo koncertai, grupės veikla, darbas IT komunikacijos srityje ir dalyvavimas projekte atima visą laiką.
Monika Mėčiūtė
Monika Mėčiūtė / Rolla Media nuotr.

„Dalyvaudama projekte jaučiuosi nuostabiai, nerealiai fainas šis projektas, čia galima susipažinti su savimi, savo galimybėmis, atrasti naujų dalykų, naujų spalvų. Net gi gali pajusti, ko vengti, kurių dalykų neatskleisti scenoje. Sužinai, kur tavyje pliusai, kur minusai. Labai, labai džiaugiuosi, kad čia esu“, – pasakoja Monika.

Monikos dienotvarkė labai įtempta, ji dirba įmonėje, koncertuoja, o laisvalaikį mėgsta leisti labai aktyviai – žaisti padelį, bėgioti, vasarą – kaituoti.

„Svarbu, kad veikla būtų aktyvi, mano didžiausia svajonė, kad visada galėčiau muzikuoti ir aktyviai sportuoti, daugiau man nieko nereikia“, – juokiasi Monika.

LNK nuotr./Monika Mėčiūtė
LNK nuotr./Monika Mėčiūtė

O aktyviai Monika gyvena kiekvieną dieną. Nors pastaruoju metu daugiausiai veiklos Monika turėjo su grupe, merginos puikiai pasirodė nacionalinės Eurovizijos atrankose, pateko į finalą, tačiau žengti vienai į „Muzikinės kaukės“ sceną neatrodo labai baisu.

„Nebijau stovėti scenoje viena. Grupėje, žinoma, išsidalini atsakomybes, žinai, kuri ką darys, kuri kažkokioj situacijoj panaudos savo asmenines savybes, grupės veikloje dažniausiai kalba Akvilė, Giedrė, aš daugiau tik dainuoju, o dabar, atėjus į šį projektą supratau, kad man reikės pačiai kalbėti, ruoštis, dainuoti. Tai, neslėpsiu, šiek tiek jaudinausi, kaip čia man reikės visus interviu duoti, pakalbėti, bet kažkaip pabandžiau, įsivažiavau ir visai pavyksta“, – šypsosi Monika.

Projekte Monikai tenka įkūnyti įvairiausius personažus, nuo scenos deivės Adelės, charizmatiškosios Miley Cyrus, iki SIA ar net bendravardės Monikos Liu. Šį šeštadienį Monika ruošiasi tapti lietuviškos estrados legenda Janina Miščiukaite.

Rolla Media nuotr./Monika Mėčiūtė
Rolla Media nuotr./Monika Mėčiūtė

„Kai pamačiau Janinos nuotrauką, iškart pagalvojau apie savo mamą. Mano mamai labai patiko, kaip ji juda scenoje, elgiasi, dainuoja. Savaitgaliais su šeima žiūrėdavome „Pageidavimų koncertą“ ir, jei dainuodavo Janina, mama visada stebėdavo atidžiau, taip ir aš nuo vaikystės įsiminiau šią atlikėją. Bet štai gavusi ją projekte turėjau labiau įsigilinti, tai naudojausi interneto paieška, žiūrėjau video, daug klausiau, gilinausi ne tik į judesius, bet ir vokalo specifiką. Išties, Janina įdomi, unikali atlikėja, labai talentinga moteris. Buvo smagu ruoštis ir sužinoti naujų dalykų“, – pasakoja Monika.

Kaip Monikai sekėsi sudainuoti Janinos Miščiukaitės kūrinį ir ką apie pasirodymą pasakys komisija, išvysite jau šeštadienį „Muzikinėje kaukėje“ 19.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius