Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Sirenas“ kelyje taranavo apsinuoginęs iškrypėlis: „Tai ne tik šlykštu, bet ir pavojinga“

Grupės „Sirenos“ narės Renata Klimaitytė ir Alvyda Chmelevskytė šeštadienio vakarą atsidūrė nepavydėtinoje situacijoje. Važiuojančias keliu Vilnius-Kaunas jas ėmė taranuoti apsinuoginęs iškrypėlis.
Renata Klimaitytė ir Alvyda Chmelevskytė
Renata Klimaitytė ir Alvyda Chmelevskytė / Grupės archyvo nuotr.

Pasak merginų, maždaug 25-erių „Audi“ vairavęs tamsaus gymio vyras jas ėmė sekti nuo degalinės, kurioje šios buvo trumpam sustojusios.

Vėliau kelyje pavijęs aplenkė jas ir neleido išvažiuoti į priekį. Galiausiai užspaudė į kelkraštį ir pro stiklą rankos judesiu ėmė rodyti į apačią, kad šios pažiūrėtų į jo tarpkojį. Pasak „Sirenų“, tuomet jos pamatė, kad šis – iki pusės nuogas.

„Kelyje Vilnius-Kaunas taranuoja kažkoks nesveikas padaras! Veidas žmogaus išlėkęs... Greičiausia apsivartojęs... Tampo savo daiktą privažiavęs prie auto... Pasuko link Karijotiškių. Būkit atsargios“, – feisbuke pasidalinusi vaizdo įrašu, kuriame matyti minėtas automobilis rašė Renata.

„Tai ne tik šlykštu, bet ir pavojinga. Juk nežinia, kas jam kelyje dar užklius, gal kokia mergina pasitaikys, nežinia, kaip gali viskas pasibaigti. To žmogaus akys buvo kaip žvėries – reikėjo matyti!“ – 15min sakė Renata.

„Sirenos“ keliu Vilnius-Kaunas važiavo į Šventąją, kur jų šeštadienio vakarą laukia koncertas. Incidentas įvyko prieš 18 val. Tuomet automobilį vairavusi Alvyda iš pradžių nesuprato, kodėl prie jų prisikabino „Audi“ vairuotojas.

Grupės archyvo nuotr./Renata Klimaitytė ir Alvyda Chmelevskytė
Grupės archyvo nuotr./Renata Klimaitytė ir Alvyda Chmelevskytė

„Jis neleido mums nei pravažiuoti, neleido jo ir aplenkti. O dar kai pamatėm, kad su nuoga apatine dalimi... Ant mūsų automobilio galinės sėdynės sėdėjo vaikas, gerai, kad jis nespėjo pamatyti“, – sakė ji.

Kai atlikėjas vyras ėmė spausti jas prie kelkraščio, Renata nusprendė situaciją filmuoti. Tačiau tuomet pamatęs, kad yra fiksuojamas, „Audi“ vairuotojas nusprendė išvažiuoti iš pagrindinio kelio ir pasuko link Kariotiškių.

Galiausiai Renata paskambino bendrosios pagalbos telefonu 112, pranešti, kad magistralėje – nestabilus vairuotojas. „Išsigandau, kad jis gali pasigauti tiek mus, tiek kokią kitą mergaitę. O tada jau gausim žinių, kad vėl kažkas kažką sudegino ar išprievartavo“, – pasakojo Renata.

Panašiai kalbėjo ir Alvyda. „Norėčiau būti nepamačius to, ką pamačiau“, – 15min sakė ji. „Jis akivaizdžiai mus sekė. Pamačiau, kad artėja mašina, ji priartėjo labai arti. Aš piktu veidu atsisukau su mintimi – kas tau darosi? Tuomet pamačiau didžiules juodas akis, jis išsižiojęs man rodo, kad pažiūrėk žemyn. Aš susimėčiusi pažiūrėjau, o jis pakėlęs savo sėdimąją aukščiau sėdi be kelnių ir visame veiksme“, – pasakojo Alvyda.

Atlikėjos įsitikinusios, kad tokius dalykus reikia viešinti, esą tylėjimas šio atveju prilygtų tokių situacijų toleravimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius