Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Havajuose E.Anusauskaitė-Young su vyru mini alavines vestuves: „Aš vis dar pamišusi dėl tavęs“

Kalifornijoje su vyru Adamu gyvenanti dainininkė Evelina Anusauskaitė-Young jau keliais savaites atostogauja Havajuose. Ši vieta porai – labai reikšminga: prieš 11 metų jie čia susižadėjo, po metų atvyko kopinėti medaus, o dabar Havajuose atšventė ir alavines vestuves.
Evelina Anusauskaitė-Young su vyru Adamu
Evelina Anusauskaitė-Young su vyru Adamu / Socialinių tinklų nuotr.

Evelina Anusauskaitė-Young ir Adamas Youngas Havajuose mini 10-ąsias vestuvių metines. Ypatinga proga atlikėja instagrame vyrui skyrė sveikinimą ir pasidalijo jaukiais kadrais.

„Prieš 11 metų čia, Havajuose, aš pasakiau „taip“, paskui mes grįžome čia, kai pasakėme „sutinku“, o dabar, praėjus visiems šiems metams, aš vis dar beprotiškai pamišusi dėl tavęs. Laimingo jubiliejaus, mažiuk!“, – rašė Evelina Anusauskaitė-Young.

Žmonės.lt primena, kad po saule Havajuose besišildanti E.Anusauskaitė-Young akimirkomis iš savo atostogų dalijosi ir anksčiau. Nuotraukose ji pozavo su savo vyru Adamu. Už jų matomos palmės ir vakarėjantis dangus. Pora šypsosi ir meiliai laikosi už abiejų rankų.

Kitoje fotografijoje ji – lyg iš atviruko. Evelina vilki atvirą melsvą suknelę, ant peties nešasi blizgučiais išpuoštą rankinę.

Po bene kiekviena nuotrauka moteris sulaukia savo mamos Jurgos komentaro. Ši giria ne tik ją, bet ir vyrą Adamą ir džiaugiasi, kad jiedu gerai leidžia laiką.

Tiesa, neseniai E.Anusauskaitė-Young lankėsi Wilterno teatre, kur vyko atlikėjos Tove Lo koncertas. Evelina įsiamžino kartu su scena, kuri atrodė įspūdingai ne tik dėl teatro interjero, bet ir dėl efektą sustiprinančių šviesų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius