Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „2 minutės šlovės“ finalą pirmieji pateko lankstusis Kiros ir akordeonistas Augustinas

Sekmadienį tiesioginėje „2 minučių šlovės“ laidoje iš viso pasirodė dešimt atlikėjų, už kuriuos balsavo beveik trisdešimt tūkstančių žiūrovų.
Lanksčiojo Kiros Hadgu pasirodymas
Lanksčiojo Kiros Hadgu pasirodymas / Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr.

Norėdamas išbandyti, ar telefono linijos iš tikrųjų veikia, eksperimentui ryžosi pats laidos vedėjas. Vytenio Pauliukaičio atliekama daina „Dabar geriausi mūsų vakarai“ netikėtai sulaukė žiūrovų palaikymo. Daugiau nei šeši šimtai žiūrovų manė, kad Vytenis sudainavo puikiai.

Įtampa užkulisiuose neslūgo iki paskutiniųjų laidos minučių, iki to momento, kol į sceną užlipo lankstusis Kiros.

„Tokių „guminių“ žmonių kaip aš pasaulyje tikrai nėra daug. Tai gamtos dovana ir daug valandų kasdieninio darbo“, – sako Kiros.

Šiam dalyviui pasirodymą paruošti padėjo žymus choreografas Šarūnas Kirdeikis. Puikiai nusiteikęs Kiros demonstravo neįtikėtinas žmogaus kūno galimybes. Sunku suvokti, kad teniso rakete galima ne tik žaisti tenisą, bet labai pasistengus pralįsti pro siaurą teniso raketės lanką. Žiūrovai buvo sužavėti – skirtumas tarp „taip“ ir „ne“ skambučių buvo 2970. Tai reiškia, kad Kiros pelnė beveik tris tūkstančius balsų. Komisija taip pat negailėjo pagyrų užsieniečiui ir skyrė jam 39 balus.

Visus pirmojo pusfinalio laurus susirinko kaunietis akordeono meistras Augustinas Rakauskas. Pusfinaliui vaikinas ruošėsi ypač atsakingai. Šiam pasirodymui Augustinui padėjo ruoštis vienas  iš pačių garsiausių šio instrumento virtuozų, akordeono muzikos pedagogas bei pasaulinių konkursų asociacijos prezidentas Frédéric Deschamps iš Prancūzijos. Galbūt sėkmę lėmė šio garsaus pedagogo konsultacija, naujas instrumentas, o galbūt paties Augustino žavesys ir profesionalumas. Nuo pat pirmųjų sekundžių, kai vaikinas pradėjo groti, telefono linijos tiesiog lūžo nuo skambučių. Žiūrovai buvo jam ypač palankūs ir, suskaičiavus galutinį žiūrovų balsavimo rezultatą, Augustinas pelnė rekordinį skaičių balsų.

Virtuoziškas Augustino grojimas privertė kapituliuoti ir itin griežtai nusiteikusią komisiją, kuri skyrė atlikėjui maksimalų balų skaičių. Keturi komisijos dešimtukai ir puspenkto tūkstančio žiūrovų balsų – tokiais įspūdingais rezultatais gali pasigirti ant aukščiausio pirmojo pusfinalio laiptelio užkopęs Augustinas Rakauskas.

Sidabras priklauso lanksčiajam Kiros Hadgu. O kam atiteks bronza, nuspręs internautai visą kitą savaitę balsuodami internete ir išsakydami savo nuomonę.

„2 minučių šlovės“ traukinys su dviem keleiviais jau pajudėjo. Šventinį Velykų sekmadienį bus iškilmingai įteikti bilietai dar dviem dalyviams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius