Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į 20-ojo jubiliejaus šventę LNK sukvietė šimtus svečių ir savo žvaigždes

1995-ieji. Pirmoji LNK televizijos diena. Iš Kauno rajono, Lapių kaimelio pradeda suktis pramoginė informacinė „Ryto ratas”, o žurnalistai Darius Lukoševičius ir Nemira Pumprickaitė ištaria „Labas rytas, čia LNK“. Taip atrodė pirmoji transliacija, nuo kurios prabėgo jau 20 metų. Ketvirtadienio vakarą televizija pakvietė atšvęsti sėkmę – iškėlė iškilmingą 20-ojo jubiliejaus puotą Lietuvos nacionaliniame dramos teatre.
LNK 20-ojo jubiliejaus šventės svečiai: Lina Kairytė, Živilė Vaškytė, Violeta ir Vilius Tarasovai, Daina ir Antanas Bosai
LNK 20-ojo jubiliejaus šventės svečiai: Živilė Vaškytė, Violeta ir Vilius Tarasovai, Daina ir Antanas Bosai / Žmonės.lt nuotr.
Temos: 2 Gimtadienis LNK

Į gimtadienio šventę televizija pakvietė per kelis šimtus svečių. Jų gretose – ne tik žvaigždės, kurias žiūrovai kone kasdien mato televizijos ekranuose, bet ir verslininkai, politikai, kultūros ir meno pasaulio atstovai. 

Į Lietuvos nacionalinį dramos teatrą garsenybės ėmė rinktis po 19 valandos, visos iki vienos iškilmingai žengė raudonuoju kilimu. 

TAIP PAT SKAITYKITE: Ant raudonojo kilimo – trys garsios nėštukės: Rūta Mikelkevičiūtė, Rūta Ščiogolevaitė ir Agnė Gilytė

Pirmiausia svečiai sukviesti pažiūrėti oficialios jubiliejaus šventės programos: sveikinimo kalbas televizijai ir jos kūrėjams sakė prezidentė Dalia Grybauskaitė, LNK generalinė direktorė Zita Sarakienė ir kiti. 

20-mečio proga susirinkusiems svečiams parodytas muzikinis performansas „20 kartų daugiau“, kuriame skambėjo  geriausios pastarųjų dviejų dešimtmečių dainos.  

Daliaus Abariaus režisuotame perfomanse daldalyvavo Darius Mileris su Eimantu Belicku,  Algirdas Kaušpėdas  ir „Antis“, „Naktinės personos“, Česlovas Gabalis, Aistė Smilgevičiūtė, Deividas Norvilas ir Audrius Rubežius, Neda, „Skamp“, „G&G Sindikatas”, Linas Adomaitis, Jurga Šeduikytė, Andrius Mamontovas, Ieva Narkutė, „Biplan“, Mantas Jankavičius, Merūnas Vitulskis, „Lemon‘s Joy“, Donatas Montvydas, SEL ir „Electronic I“, Vaidas ir Monika, Vytauto Lukočiaus vadovaujamas orkestras. 

Po įspūdingo renginio svečiai buvo pakviesti atsipūsti neoficialioje vakarėlio dalyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius