-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Burlinskaitė su vyru lankėsi Milano mados savaitėje: kaip ten patekti ir kas nustebino labiausiai

Dar visai neseniai nuomonės formuotoja Indrė Burlinskaitė Italijoje lankėsi su draugėmis ir savo puikiu stiliumi Romos gatvėse patraukė net žymios italų fotografės Alessia Grambone akiratį. O šį kartą į vieną iš mados sostinių Milaną ji leidosi su vyru Liudu Vaisieta. Sutuoktiniai ten vyko ne šiaip sau – apsilankė Milano mados savaitės renginiuose.
Indrė Burlinskaitė-Vaisieta su vyru Liudu
Indrė Burlinskaitė-Vaisieta su vyru Liudu / Socialinių tinklų nuotr.

Indrė Burlinskaitė-Vaisieta Milano mados savaitėje lankosi jau antrą kartą, tiesa sudalyvauti dizainerių rengiamuose šou jai pavyko tik dabar. Eidama į renginius moteris sukūrė kelis skirtingus įvaizdžius, o nuotraukomis ji sutiko pasidalinti su Žmonės.lt skaitytojais.

„Į Milaną vykome specialiai dėl čia vykstančios mados savaitės. Tuo metu vienoje vietoje galima pamatyti daug stilingų žmonių iš viso pasaulio, pasisemti idėjų, motyvacijos, susipažinti. Galbūt patekti į dizainerių šou ar prezentacijas. Tai yra mano sritis. Nors madų pasaulyje esu dar visai naujokė, bet noro ir užsidegimo turiu daug. Negaliu sėdėt vietoje ir kažko laukti, jei yra galimybė – noriu tobulėti“, – savo sekėjams instagrame sakė I.Burlinskaitė-Vaisieta.

Indrė džiaugėsi, kad Milano mados savaitės metu pamatė ir nemažai visame pasaulyje žinomų garsenybių bei nuomonės formuotojų. Tarp jų – neseniai ant žurnalo „Vogue“ viršelio pasipuikavusi vokietė Leonie Hanne, Emili Sindlev, Bianca Balti, Beatrice Valli, Amina Muaddi, Caroline Daur ir daugelis kitų.

I.Burlisnkaitė-Vaisieta atviravo, kad į mados pristatymus ji pateko su pakvietimais. Tiesa, į Milane vykstančius dizainerių šou bilietus įsigyti gali ir visuomenei nežinomo asmenys, tačiau jų kainos, pasakt Indrės, itin aukštos. Ją taip pat nustebino ir rengiamų kolekcijų pristatymų trukmė.

„Į kai kuriuos šou galima įsigyti bilietus, bet jie labai brangus. Pats pasirodymas trunka neilgai tik apie 20 min. Manau, didžioji dauguma vyksta su pakvietimais“, – atsakydama į sekėjų užduotus klausimus sakė Indrė.

Žinoma moteris buvo gavusi pakvietimus į tris mados šou ir vieną prezentaciją, tačiau sudalyvavo tik dvejuose iš jų. Taip nutiko todėl, kad pora renginių vyko vienu metu.

Indrė prasitarė, kad jai labai patiko dizainerės Raisa Vanessa kolekcija, kurioje buvo daug drabužių su galvos apdangalais. Labiausiai į akį jai krito viena iš jos kurtų bordo spalvos suknelių su masyviomis sidabrinėmis detalėmis ir galvos apdangalu. I.Burlinskaitė-Vaisieta atviravo, kad tokią svajotų užsidėti ir pati.

Socialinių tinklų nuotr./Indrei Burlinskaitei patikusi Raisa Vanessa mados namų suknelė
Socialinių tinklų nuotr./Indrei Burlinskaitei patikusi Raisa Vanessa mados namų suknelė

Viešėdama Milano mados savaitėje Indrė su vyru Liudu sukūrė keturis skirtingus įvaizdžius. Vienu iš jų pasidalino 1,5 milijonų sekėjų „Instagram“ tinkle turintis mados puslapis „Woman's Look“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius