Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į interpeliaciją atvykęs G.Landsbergis parodė naują šukuoseną: nustebino „skiautere“

Seimas antradienio rytą svarstė interpeliaciją užsienio reikalų ministrui Gabrieliui Landsbergiui. Atsakyti į 45 opozicijos inicijuotos interpeliacijos klausimus jis atvyko su nauja šukuosena – klasikinę šukuoseną pakeitusia „skiautere“.
Gabrielius Landsbergis pademonstravo naują šukuoseną
Gabrielius Landsbergis pademonstravo naują šukuoseną / Žygimanto Gedvilos ir Luko Balandžio / BNS nuotr.

Užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis antradienį Seime atsakė į 45 opozicijos jam inicijuotos interpeliacijos klausimus.

Atėjęs į Seimo tribūną jis pasidžiaugė dėmesiu užsienio politikai ir perskaitė jau anksčiau pateiktus atsakymus į klausimus.

G.Landsbergio apranga nesiskyrė nuo jam įprastos – jis vilkėjo tamsų mėlyną kostiumą, žydrus marškinius ir derantį dryžuotą kaklaraištį, tačiau jo įvaizdį kiek pakeitė nauja šukuosena.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Gabrielius Landsbergis
Lukas Balandis / BNS nuotr./Gabrielius Landsbergis

Vietoj santūraus, klasikinio sušukavimo – įmantresnis variantas. Dažniausiai atgal sušukuoti ministro plaukai šį kartą buvo sukelti į viršų ir suformuota nedidelė skiauterė.

Fotogalerija:

Išklausius ministro atsakymus, buvo sudaryta speciali komisija, kuri pasiūlė pritarti ministro išdėstytai pozicijai. Už tai balsavo 73, prieš – 47, susilaikė 6 parlamentarai. Seimo statutas numato, kad vienos sesijos metu negalima pakartotinai pateikti interpeliacijos tam pačiam Vyriausybės nariui, tad bent kurį laiką G.Landsbergis bus „neliečiamas“.

G.Landsbergiui opozicija turėjo klausimų nuo Rusijos ambasadoriaus išsiuntimo iš mūsų šalies derinimo su strateginiais partneriais, sankcijų režimo taikymo Kaliningrado prekiniam tranzitui, kodėl ministras, kaip planavo, neatsistatydino „Belaruskalij“ trąšų tranzito skandalo įkarštyje, kodėl buvo delsiama su visos Lietuvos ambasados Ukrainoje evakuacija iki to, ką Lietuvos diplomatija yra nuveikusi, kad Aliaksandro Lukašenkos režimas būtų sankcionuojamas ne mažiau nei Vladimiro Putino, ambasadorių skyrimo, Taivaniečių atstovybės Vilniuje atidarymo aplinkybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius