-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į kaimą persikėlusią Ritą Daveiko ištiko panika: „Teks pasitelkti savo superpūslę ir neiti į tualetą“

Nuomonės formuotoja, dar geriau žinoma kaip buvusi skandalingojo Lauryno Maybacho mergina Rita Daveiko ryžosi ekstremaliems gyvenimo pokyčiams ir išsikraustė gyventi į jokių patogumų neturintį kaimą. Čia ji susidūrė su neįprastais sunkumais: nėra tualeto, nėra vandens, viskuo reikia pasirūpinti pačiai ir susidurti su baisiausiais pasaulyje gyviais.
Rita Daveiko
Rita Daveiko / LNK nuotr.

Iki tol Ritos gyvenimas buvo grožio miegas, sporto salė namuose, grožio injekcijos, masažai, pilingai, baseinai. Daug investuojanti į savo grožį mergina sako pasiputlinusi lūpas, koregavusi žandikaulį, rašoma pranešime spaudai.

Mergina ryžosi eksperimentui dalyvauti LNK interneto televizijos šou „Pelenė Princesė“ ir susikeitė vietomis su kaime pas močiutę gyvenančia trisdešimtmete Anželika. Pagal vieną populiariausių ukrainiečių televizijos formatą kuriamame realybės šou merginos iš prabangaus ir nerūpestingo gyvenimo visa galva panyra į tikrą kaimą ir turi galimybę susipažinti su sunkia kukliau gyvenančių merginų kasdienybe.

LNK nuotr./Rita Daveiko
LNK nuotr./Rita Daveiko

„Bijočiau karvių melžti, man gaila jas tampyti“, – prieš išvykdama į kaimą kalbėjo visuomenės nuomonės formuotoja Rita. Tačiau tai, ką išvydo pelenės namuose, buvo baisiau nei karvių melžimas: lauko tualetas kartu su dušu, malkų kapojimas, vanduo iš kolonėlės ir dar kai kas labai ekstremalaus.

Tik atvykusi į kaimą ir išvydusi lauko tualetą – dušą, Rita nusprendė, kad į jį neis, geriau kentės ir gamtinių reikalų neatlikinės. „Neisiu į tualetą ir nevalgysiu“, – sakė mergina, į kaimą atvykusi su aukštakulniais.

Ir tai dar ne viskas. Atlikinėdama pelenės Anželikos paliktas užduotis, ji susidūrė ir su didžiausia savo gyvenimo fobija – vorais, kurių kaime buvo labai daug. Merginą ištiko šokas ir panika, po kurios ji tiesiog atsisakė toliau vykdyti paliktas jai užduotis. Vorų buvo visur – net tualete.

LNK nuotr./Rita Daveiko
LNK nuotr./Rita Daveiko

„Teks tiesiog pasitelkti mano superpūslę ir neiti į tualetą, nes ten yra vorų“, – be jokios ironijos kalbėjo princesė Rita.

Gražuolės princesės ir drovuolės pelenės iš visos Lietuvos savo gyvenimais keičiasi kiekvieną savaitę – LNK interneto televizijos realybės šou „Pelenė Princesė“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius