Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Lietuvą žengiančios kompanijos „H&M“ kolekcijos pristatymu susidomėjo stilistės Austėja Jablonskytė ir Agnė Gilytė

Drabužių niekada nebus per daug. Tokią mantrą kas kartą sau kartoja moterys, įeidamos į drabužių parduotuvę. Štai ketvirtadienį naujosios „H&M“ 2013 metų rudens kolekcijos tendencijas pasižiūrėti atėjusios stilistės Austėja Jablonskytė ir Agnė Gilytė patikino, kad šio prekės ženklo apdarai moterų garderobe pridės spalvų, o vyrų – stilingų detalių.
Agnė Gilytė ir Austėja Jablonskytė
Agnė Gilytė ir Austėja Jablonskytė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Portalui Žmonės.lt stilistė Austėja Jablonskytė tikino, kad šio prekės ženklo ji itin laukė ne tiek dėl platesnio drabužių pasirinkimo sau, bet net labiau dėl fotosesijų ar TV laidų, kurias ji stilizuoja.

„Aš labai laukiu, kol šis prekės ženklas pagaliau pasieks Lietuvos rinką. Mano nuomone, jie turi ne tik gražių, bet ir naujausias tendencijas atspindinčių drabužių, kuriais fotosesijų metu galėsime gražiau puošti žmones“, – sakė stilistė, laukianti jau rugpjūčio mėnesį Vilniuje atsidarysiančios parduotuvės

H&M rudens kolekcija
„H&M“ rudens kolekcija

Ji patikino, kad šio prekės ženklo drabužius iš visumos išskiria šiek tiek rafinuotesnė ir labiau į aukštąją madą orientuota stilistika, detalės ir akcentai.

„Dauguma parduotuvių pristato tuos paprastesnius, kasdienius drabužius. O šie, kuriuos mes matome, yra įdomesni įvairiausių detalių pilni apdarai, kurie puikiai pritaikomi ir žmonėms vilkėti, ir žurnalų fotosesijom, ir televizinėms laidoms“, – pasakojo stilistė.

Jai antrino ir „Kukla Beuty box“ stilistė Agnė Gilytė. Anot moters, išgirdusi apie „H&M“ prekės ženklo kolekcijos pristatymą ji pirmiausiai pagalvojo apie darbą.

H&M rudens kolekcija
„H&M“ rudens kolekcija

„Aš manau, kad tai bus labai geras darbo instrumentas. Lietuvoje gana ribotas drabužių parduotuvių pasirinkimas, o renginių ar televizinių laidų gana daug. Tikrai nėra smagu, kai drabužiai pradeda kartotis. Juk norisi padaryti kažką smagaus ir originalaus“, – pasakojo A.Gilytė.

Ji pasakojo, kad šis prekės ženklas kuria į aukštąją madą orientuotos pret-a-porter mados kolekcijas arba „madą, sukramtytą vidutines pajamas turinčiam vartotojui“. Be to, Agnė džiaugėsi, kad pagaliau stilingais galės būti ir vyrai.

„Labai džiugu, kad yra platesnis išskirtinių drabužių vyrams pasirinkimas. Didelė problema Lietuvoje ta, kad vyrai šiek tiek apsileidę. Manau, šis prekės ženklas turėtų turėti pasisekimą būtent tarp jų, nes dar yra kur pasitempti“, – portalui Žmonės.lt sakė stilistė A.Gilytė.

H&M rudens kolekcija
„H&M“ rudens kolekcija

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius