Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „orų mergaitės“ Karolinos Liukaitytės „Maserati“ chuliganas metė ledo luitą: „Labai išsigandau“

„Orų mergaitė“ Karolina Liukaitytė su mylimuoju, Kiokušin karatė federacijos prezidentu Andriumi Čelkiu vėlų penktadienio vakarą patyrė nemažai streso. Į moters „Maserati“ automobilį pėsčiasis metė ledo-sniego luitą ir jį apgadino.
Karolina Liukaitytė
Karolina Liukaitytė / Vido Černiausko nuotr.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, penktadienį, apie 22.45 val., Molėtų plente, Vilniuje, vyriškis iš chuliganiškų paskatų metė į pravažiuojantį automobilį „Maserati Levante Diesel“ ledo-sniego luitą ir išdaužė keleivio pusės priešrūkinį žibinto stikliuką ir nubrozdino priekinį buferį. Žala tikslinama.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Orų mergaitės“ Karolinos Liukaitytės širdį užkariavo Kiokušin karatė federacijos vadovas

15min Karolina pasakojo, kad su draugu Andriumi važiuodami Molėtų plentu pamatė ant kelio stovintį ir sniego luitus į pravažiuojančius automobilius mėtantį vyrą. Kitiems vairuotojams apgadinimų pavyko išvengti, bet į Karolinos automobilį vyriškis pataikė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Karolina Liukaitytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Karolina Liukaitytė

„Aš net nesupratau, kas atsitiko, labai išsigandau. Iš tikrųjų smūgis buvo stiprus, iš pradžių nesupratome, ką jis į mus metė. Kaip pats vyriškus vėliau sakė, jis norėjo parvažiuoti į Ukmergę. Kadangi naktį pakeleivių nelabai drąsu imti, mes nesustojome, ir jis už tai atsilygino apgadindamas automobilio priekį. Mes jam ne vietoj ir ne laiku pasimaišėme“, – pasakojo ji.

Kol pora sustojo apžiūrėti, kas nutiko automobiliui, neblaivus vyriškis ir toliau sniego luitus mėtė į kitus pravažiuojančius žmones. Pasak Karolinos, jis vaikščiojo važiuojamąja kelio dalimi, buvo apsirengęs tamsiais drabužiais – taip galėjo pakliūti ir į dar didesnę nelaimę.

„Draugas iškart paskambino 112, kol atvažiavo ekipažas, mes tą žmogų sekėme, kad jis nepasišalintų. Atvažiavus policijai, jie jį išsivežė“, – kalbėjo Karolina.

Šis vyriškio poelgis jam turėtų gerokai paploninti piniginę – Karolinos Liukaitytės „Maserati“ yra visiškai naujas, pagamintas vos 2017-ųjų pavasarį.

„Čia yra pirmas kartas, kai kažkas taip iš blogos valios apgadintų mano automobilį... Nors kartą prekybos centro aikštelėje man gan smarkiai kažkas jau buvo įvažiavęs ir išsigandęs pabėgo, nes, matyt, pamatė, kad nepigi mašina. Tada buvo labai apmaudu, dabar lygiai taip pat nesmagu. Kai šiandien tas vyras supras, kas nutiko, jam bus turbūt labai sunkios pagirios“, – 15min pasakojo Karolina Liukaitytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius