Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Swan leidosi į mergaitišką kelionę – su mama ir sese tyrinėjo Stambulą: prasitarė, ko nesitikėjo

Nuomonės formuotoja Ieva Swan leidosi į mergaitišką kelionę. Su mama ir vyresne seserimi vyko į lietuvių pamėgtą Turkiją, kurioje kelias dienas leido sau pailsėti nuo darbų ir rūpesčių. Ieva atskleidė, kad didelių lūkesčių šiai išvykai neturėjo, visgi, vienas dalykas ją nustebino.
Ievos Swan išvyka į Stambulą su mama ir seserimi
Ievos Swan išvyka į Stambulą su mama ir seserimi / Socialinių tinklų nuotr.

Galima sakyti, kad nuomonės formuotoja Ieva Swan yra užkietėjusi keliautoja. Vos grįžusi iš kelis mėnesius trukusios išvykos į saulėtąją Tenerifę, ji ir vėl leidosi ieškoti naujų nuotykių. Šį kartą mylimojo Donato Meškausko draugiją ji iškeitė į mergaitišką kompaniją. Su mama ir vyresne seserimi moteris išrūko į kelių dienų kelionę po Stambulą.

„Trumpas, moteriškas pabėgimas į Stambulą paturistauti. Mėgstu keliauti su mama ir sese – būna visad nuotykių“, – dar prieš kelionę savo socialiniame tinkle „Instagram“ sakė I.Swan.

Portalui Žmonės.lt Ieva pasakojo, kad Stambule praleido keturias dienas, per kurias stengėsi aplankyti viską, ką įmanoma. Tiesa, prasitarė, kad tiek laiko šiam dideliam miestui – per mažai.

„Stambule praleidome 4 dienas. Šis miestas tikrai labai žavus ir nežmoniškai didelis… Tad net kažin ar galėčiau teigti, jog viską aplankėme“, – svarstė I.Swan.

Ji prasitarė, kad keliaujant jai svarbu ne tik aplankyti tam tikras vietas, bet ir išragauti kuo daugiau skirtingų patiekalų. Juk sakoma, kad taip geriausiai galima pažinti svetimą kultūrą.

„Keliaudami su šeima mes mėgstame labai daug valgyti įvairaus vietinio maisto, tad ragavome išties daug tradicinių turkiškų patiekalų, o ypač – jų firminių saldumynų“, – Žmonės.lt pasakojo Ieva.

Moteris atviravo, kad trumpai kelionei su šeima didelių lūkesčių neturėjo, tačiau vienas dalykas ją nustebino.

Socialinių tinklų nuotr./Ieva Swan
Socialinių tinklų nuotr./Ieva Swan

„Vykdama į šį miestą nieko nesitikėjau, tad niekas ir nenuvylė, tačiau galvojau, kad Stambule bus viskas kur kas pigiau, o kainos ten kaip Lietuvoje, tikrai gan aukštos“, – įspūdžiais iš Turkijos dalijosi žinoma moteris.

Viešėdama Stambule I.Swan savo socialinių tinklų paskyrose dalijosi įvairiais egzotika dvelkiančiais kadrais. Taip pat sekėjus nustebino paviešinusi įrašą, kuriame ji parodė, kaip su seserimi atrodo dabar, ir prieš 31-erius metus.

„Po ir prieš – tik 31 metų skirtumas. Šukuosena „jaunystės fontanas“ sesės buvo mėgstamiausia“, – juokaudama rašė Ieva Swan.

Socialinių tinklų nuotr./Ieva Swan su seserimi
Socialinių tinklų nuotr./Ieva Swan su seserimi
Asmeninio archyvo nuotr./Ieva Swan su seserimi vaikystėje
Asmeninio archyvo nuotr./Ieva Swan su seserimi vaikystėje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius