-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Trakų Vokės dvarą rinkosi daugiau nei 100 garsenybių: viešnias suviliojo prabangos fiesta

Antradienio vakarą ištaigingame Trakų Vokės dvare daugiau nei šimtas kviestinių svečių susirinko į neeilinį pristatymą – įvertino pirmuosius Saugirdo Vaitulionio kurtus prabangius kvepalus.

„Kvepalai, su kuriais prasideda įdomiausia gyvenimo diena. Kasdien nauja, kasdien įkvepianti ir kupina ryškiausių jausmų, spalvų bei didžiausių pasiekimų! Nemoku mylėti puse širdies, dirbti šiek tiek ar džiaugtis truputį. Gyvenimą visada stengiuosi gerti dideliais gurkšniais. Todėl ir šie kvepalai – ryškaus ir laimingo gyvenimo kvapas. Nes tokio linkiu visiems, jį pasirinkusiems“, – apie pirmuosius savo kvepalus „Charme d‘Ambre“ renginyje kalbėjo renginių organizatorius, žurnalo „L‘officiel Homme“ vyr. redaktorius S.Vaitulionis, iki šiol pristatęs kelis namų kvapus.

Dariaus Kučio nuotr./Renginio akimirka
Dariaus Kučio nuotr./Renginio akimirka

Kartu su juo pirmuosius kvepalus kūrė „Natūralių Idėjų“ parfumerė Greta Vaitulionienė, procesas truko beveik metus, rašoma pranešime spaudai.

Į nepaprastą naujojo kvapo pažinimą vakaro metu leidosi didžiulis būrys garsenybių. Atvyko atlikėja Natalija Bunkė su vyru Edgaru, nuomonės formuotojos Karolina Meschino, Indrė Stonkuvienė, iš Paryžiaus atskridusi Deimantė Kazėnaitė, Inidė Jasnauskaitė, Kristina Ivanova, verslininkė Daina Bosas su dukra Maria, laidų vedėjos Gintarė Gurevičiūtė, Rūta Mikelkevičiūtė, Gerda Žemaitė, modeliai Solveiga Mykolaitytė, Kotryna Kazlovaitė, Karolina Toleikytė, Simona Starkutė, verslininkas Ramūnas Vyšniauskas, stilistė Milda Metlovaitė bei daugelis kitų.

Dariaus Kučio nuotr./Renginio akimirka
Dariaus Kučio nuotr./Renginio akimirka

Svečiai galėjo mėgautis ne tik kvapais, bet ir užburiančiais muzikos žvaigždžių pasirodymais. Fortepijono klavišus vakaro metu glostė atlikėja bei pianistė Diana Dargienė, išskirtiniu balsu svečius džiugino jau netrukus savo debiutinį albumą pristatysiantis atlikėjas Gebrasy, o didžiausia vakaro staigmena tapo ovacijų bangą visame dvare sukėlusi atlikėja Neda Malūnavičiūtė.

Prabangioje parfumerijos ir muzikos bendrystėje susirinkusios žvaigždės ne tik įvertino charakteringus naujuosius kvepalus, bet ir atskleidė, kokiems kvapams negali atsispirti pačios.

„Mano gyvenime kvapai vaidina labai svarbų vaidmenį. Juos kruopščiai renkuosi ir jei jau įsimyliu vieną – jis taps mano favoritu ilgą laiką. Apskritai kvapas yra magiškas dalykas, gebantis nukelti tave į prisiminimus ir leisti iš naujo patirti teigiamas emocijas. Tokie kvapai man visuomet bus mano močiutės ar mamos kvapas. Turbūt nenustebinsiu, jei pasakysiu, jog šiuo metu, mano mėgstamiausias gyvenimo kvapas yra mano dukros Isabelle“, – renginio metu pasakojo Karolina Meschino.

Dariaus Kučio nuotr./Karolina Meschino
Dariaus Kučio nuotr./Karolina Meschino

Verslininkė Daina Bosas sako, nors kvepalų parduotuvėje ji gali praleisti valandų valandas, norėdama išgauti tobulą savo aromatą, ties vienais kvepalais niekada neapsistoja.

„Kvapai mano gyvenime man yra absoliučiai viskas – kvepalų butikuose tiesiog prarandu laiko nuovoką ir niekada nesirenku to, kuo kvepinasi dauguma. Vis tik, kai kuriu savo dienos kvapą, renkuosi jį miksuoti iš kelių skirtingų kvepalų buteliukų. Turiu penkis ar šešis geriausius savo kvepalus, kuriuos kartu derinu kiekvieną dieną, kad išgaučiau tobulą aromatą. Mano kvapai gilūs, nišiniai ir jau gali vadintis sunkiąja artilerija. Galiu pasakyti, kad jau tikrai turiu išlavintą uoslę ir drąsiai galiu žaisti šiuos kvapų žaidimus, nebijodama prašauti pro šalį“, – apie savo kvapus pasakoja verslininkė Daina Bosas, su šypsena patikindama, kad vis tik geriausias jos gyvenime kvapas, kaip ir daugeliui įsimylėjusių moterų, yra tiesiog jos vyro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius