-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į TV grįžęs Jovitas kritikos nebijo: „Toks žvaigždžių gyvenimas iš sudegusio teatro“

Projekto „Lietuvos talentai“ scenoje dėl teisėjų ir žiūrovų meilės ir vėl kovos talentus puoselėjantys žmonės. Vienas tokių – į projektą sugrįžęs artistas Jovitas Pocevičius. Iš Jiezno kilęs vaikinas šou teisėjus bandys sužavėti originaliu šokiu, kuriam suteikė itin originalų pavadinimą...
Jovitas Pocevičius
Jovitas Pocevičius / V.Černiausko nuotr.

Jovitas projekto žiūrovams tikrai pažįstamas. 2017 metais jis jau bandė laimę „Lietuvos talentuose“. Nors patekti į kitą etapą nepavyko, tačiau teisėjai buvo sužavėti Jovito nuoširdumu ir aistra muzikai. Tokios pat audringos reakcijos jis sulaukė ir iš publikos – žiūrovai jį palaikė šūksniais ir plojimais, tačiau, kaip tikina Jovitas, būtent tai ir pakišo jam koją. Dalyvis negirdėjo muzikos ir buvo sunku dainuoti, rašoma TV3 televizijos pranešime spaudai.

V.Černiausko nuotr./Jovitas Pocevičius
V.Černiausko nuotr./Jovitas Pocevičius

Vėliau Jovitas bandė laimę projekte „X faktorius“. Supratęs savo klaidas, vyras į pagalbą pasikvietė bičiulę Leonorą. Ir vis dėlto teisėjų jų pasirodymas nesužavėjo – jie teigė, kad dueto vieta yra tikrai ne šiame projekte. Tačiau Jovitas nepasidavė ir šiais metais ir vėl užpildė „Lietuvos talentų“ anketą. Taip pat, jis atrado socialinius tinklus ir tapo „TikTok“ žvaigžde. Jovitas savo anketoje drąsiai dalinasi vaizdo įrašais, kuriuose demonstruoja savo vokalinius įgūdžius.

„Metai nepraėjo, o jau turiu 7 tūkstančius sekėjų. Viskas priklauso nuo nuotaikos. Jei ji yra, būna ir dainos, ir judesiukai. Man svarbiausia nueiti iki pirmo turo, televizijos. Pasikeliu sau nuotaiką, prasiblaškau ir pats ir kitus prablaškau, sukeliu juoką. Mano judesių niekas tikrai neatkartos“, – tikina šou dalyvis, vėl grįžęs prie savo ištakų – šokių.

V.Černiausko nuotr./Jovitas Pocevičius
V.Černiausko nuotr./Jovitas Pocevičius

Į sceną Jovitas žengė pasipuošęs auksu tviskančia apranga. Įvaizdis iš karto sulauks laidos vedėjų komplimentų. „Tiek apie jus girdėjau, pagaliau pamačiau“, – šypsojosi teisėja Inga Jankauskaitė.

„Labas, gražioji Ingute. Visada noriu pasireklamuoti. Dainuoju „baliuose“ ir kur tik kviečia už pinigus. Aš viską priimu, nepykstu. Toks žvaigždžių gyvenimas iš sudegusio teatro“, – su šypsena veide kalbėjo Jovitas.

„Lietuvos talentai – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius