Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva Stasiulevičiūtė: „Aš – už lietuvišką madą!“

Visuomet elegantiška grupės „ŠarkA“ narė Ieva Stasiulevičiūtė (23) neslepia mielai besipuošianti lietuvių dizainerių kurtais drabužiais, kurie, anot jos, ne tik siūlomi už priimtiną kainą, bet ir itin gerai atrodo.
Ieva Stasiulevičiūtė
Ieva Stasiulevičiūtė / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Tarsi įrodydama savo pomėgį lietuvių mados kūrėjų darbams, lankydamasi „Išsipildymo akcijos įkvėpti“ vakare Ieva pasirodė vilkėdama Agnės Kuzmickaitės kurtą palaidinę ir įdomaus kirpimo kelnes iš Kęstučio Rimdžiaus kolekcijos. „Palaikau lietuvių dizainerius, nes jie kuria gražius daiktus! Ir tikrai protingomis kainomis. Užsienio mados kūrėjų daiktus ne visada gali įsigyti, juolab visuomet malonu palaikyti saviškius. Aš – už lietuvišką madą. Visada ja domėjausi ir su mielu noru, jei tik randu tinkamą progą ir tinkamą drabužį, puošiuosi lietuvių kurtais rūbais“, – Žmonės.lt sakė mergina.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Ieva Stasiulevičiūtė
Ieva Stasiulevičiūtė

Ji tikino, kad klystama, jog lietuvių kūrėjų drabužiai neįperkami. „Neretai kai kurių moterų mėgstamose parduotuvėse kainos ne ką mažesnės. Aš drabužį renkuosi pagal taip, kaip jis atrodo ant manęs – pagal siluetą, formą, charakterį. Prekės ženklas man svarbus tik tiek, kad kiekvienas jų turi savo braižą. Laikui bėgant atsirenki, koks braižas tau priimtiniausias ir tampi lojaliu klientu“, – šypsojosi ne pirmąsyk A.Kuzmickaitės ir K.Rimdžiaus drabužiais pasipuošusi I.Stasiulevičiūtė.

Atlikėja prisipažino jaučianti silpnybę gražiems daiktams ir itin mėgstanti skoningus rūbus, o užuot kas kartą pirkusi naują daiktą atgaivinanti įvaizdį netikėtais deriniais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius