-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva Stasiulevičiūtė tapo mama: Niujorke susilaukė pirmagimio

Televizijos laidų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė (34) tapo mama. Kurį laiką slėptą žinią apie gimdymą Niujorke ji pranešė originaliu būdu.
Ieva Stasiulevičiūtė
Ieva Stasiulevičiūtė / BNS nuotr.

Žinią apie pirmagimį Ieva Stasiulevičiūtė pranešė originaliai – socialiniuose tinkluose pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame ji stumia vežimėlį.

Įrašas filmuotas Niujorke, jame skirtingose lokacijose rodomas vaikelio vežimėlis. Tiesa, Ieva savo atžalos veido neparodė.

„Pasivaikščiojimas su geriausiu draugu“, – rašė ji.

Po vaizdo įrašu iš karto pasipylė sveikinimai. Tikriausiai daugumai ši žinia buvo netikėta, nes Ieva nesidalijo savo laukimo nuotraukomis.

„Sveikas atvykęs naujas pasaulio žmogau!“ – rašė laidų vedėja Gabrielė Martirosian.

Prie sveikinimų prisidėjo ir daugiau garsių Lietuvos žmonių – Jurgita Jurkutė, Lukas Gricius, Monika Kazakevičiūtė, Simona Bandita ir kiti.

Ieva Stasiulevičiūtė viešumoje paskutinį kartą rodėsi 2022-ųjų pavasarį, kai vedė nacionalinės „Eurovizijos“ atranką. Netrukus po to ji persikėlė gyventi į Niujorką.

Iki emigracijos Ieva dirbo radijo stoties M-1 savireklamos vadybininke, buvo itin mėgiama TV laidų ir renginių vedėja. Ji gerbėjams taip pat žinoma kaip praeityje populiarios grupės „ŠarkA“ narė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius