Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva Voveris atvirai – apie svingerių vakarėlį, išdavystę ir Siegel parodiją

JAV su šeima gyvenanti nuomonės formuotoja, buvusi „Olialia mergaitė“ Ieva Voveris šiuo metu lankosi Lietuvoje. Čia neleisdama laiko veltui ji sudalyvavo Delfi TV laidoje „Nepatogūs klausimai“, kur kaip niekada atvirai prabilo apie įvairiausias savo gyvenimo patirtis.
Ieva Voveris su vyru Andriumi ir vaikais
Ieva Voveris su vyru Andriumi ir vaikais / BNS, LNK ir Loretos Kondratės nuotr.

Čikagoje gyvenanti Ieva Voveris laidoje „Nepatogus klausimai“ vedėjui Rolandui Mackevičiui pasakojo, kaip prasidėjo jos naujas etapas kitame žemyne. Pašnekovė atskleidė, kad ne viskas buvo rožėmis klota – net šešerius metus JAV ji gyveno nelegaliai, o kartą jos vos nedeportavo atgal į Lietuvą.

„Šešis metus buvau nelegalė, nors mano vyras turėjo žalią kortelę. Sakė, kad greit susitvarkysime, tapsiu Amerikos pilietė, bet iš tikrųjų dokumentus ten sunku susitvarkyti. Kai esi nelegalė, nieko neturi. Vyras skrenda į Lietuvą atostogų, man iškart toks pavydas ir nervas apima, aš juk nebegalėjau išskristi...“ – pasakojo Ieva.

Visgi jai su vyru Andriumi svetimame krašte įsikurti pavyko sėkmingai – čia pora įkūrė verslą, kuris dabar neša milijoninį pelną. Su trimis vaikais pora gyvena 500 kv. m. name, tačiau Ieva sakė, kad toks būstas jai per didelis ir norėtusi mažesnio.

„Kuo daugiau vietos, tuo daugiau tvarkymo, priežiūros. Tiesa, turime valytojas, kurios padeda kartą per savaitę“, – laidoje „Nepatogūs klausimai“ kalbėjo ji.

Ieva Voveris su šeima / Asmeninio albumo nuotr.
Ieva Voveris su šeima / Asmeninio albumo nuotr.

Akivaizdu, kad I.Voveris gyvenime prabangos išties netrūksta – praėjusiais metais ji su vyru iškėlė vestuves, o laidoje atskleidė, kad jos kainavo 150 tūkstančių eurų. Ne ką kuklesnių ji sulaukia ir vyro staigmenų – per praėjusį gimtadienį Ieva nuo jo gavo „Bentley“ automobilį.

Laidoje Ieva prasitarė, kad dabar yra tokiame etape, kai materialų dalykų norisi mažiau, o didžiausia jos svajonė – piligriminė kelionė, į kurią ji keliaus jau šį rudenį 35-ojo gimtadienio proga.

„Man didžiausia dovana dabar bus piligriminė kelionė, ir kad vyras mane ten išleis. Manęs juk nebus 37 dienas, tai manau, kad tai geresnė dovana, nei „Bentley“ – laidoje „Nepatogūs klausimai“ atskleidė Ieva.

Ieva Voveris / Teodoro Biliūno nuotr.
Ieva Voveris / Teodoro Biliūno nuotr.

Laidoje ji prisiminė ir „Olialia mergaičių“ projektą, prie kurio ji prisijungė būdama vos 16-kos. Ji sulaukė nemažai laidos žiūrovų klausimų, ar nesigaili dėl šio projekto ir vis dar ją persekiojančios „olialia“ etiketės. Ieva atsakė, kas tuo metu ją paskatino prisijungti prie gražuolių šviesiaplaukių.

„Tą akimirką aš nežinojau kito būdo, kaip tiek daug ir greitai užsidirbti. Būdavo, kad per mėnesį užsidirbdavau penkis tūkstančius litų, kai mano tėvai – mokesčių inspektoriai – vos tūkstantį gaudavo“, – atvirai atskleidė ji.

LNK nuotr./Ieva Voveris su vyru Andriumi ir vaikais
LNK nuotr./Ieva Voveris su vyru Andriumi ir vaikais

Ieva sulaukė ir intymesnių klausimų apie dalyvavimą svingerių vakarėliuose, tačiau į tai ji atsakė drąsiai: „Buvau svingerių vakarėlyje ir esu tai pasakojusi. Jame pati nedalyvavau, bet buvau pasižiūrėti, man buvo gal kokie 21-eri metai. Man asmeniškai kažkaip negražiai susižiūrėjo. Prisimenu, kad manęs nesužavėjo...“

Prisimindama audringus savo gyvenimo metus, Ieva atvirai papasakojo ir apie priklausomybę narkotikams bei alkoholiui. Ji atskleidė, kad studijuodama Monake kasdien galėdavo išgerti po butelį vyno, o savaitgalius palydėdavo narkotikai. Galiausiai Ieva pripažino, kad labiausiai yra dėkinga savo vyrui Andriui, kuris ją iš šio liūno ištraukė.

„Aš jam visą gyvenime būsiu dėkinga, kad mane iš to ištraukė. Kai su juo susipažinau, buvau pasiekus „gerą“ lygį. Per dieną vyno butelis, savaitgaliais kokainas. Mokiausi Monako universitete, kur jau per pietus vyną gerdavom. Kitaip jau neįsivaizdavau, supratau, kad reikia iš čia bristi. Visa ištinus būdavau.. Prašiau Andriaus, kad man padėtų, buvo iš pradžių labai sunku. Viską turėjau nutraukt, bėgdavau iš namų...“ – sakė jau keturis metus alkoholio nevartojanti Ieva.

Stopkadro nuotr./Ieva Voveris su vyru Andriumi
Stopkadro nuotr./Ieva Voveris su vyru Andriumi

Laidoje „Nepatogūs klausimai“ ji sulaukė klausimo ir apie išdavystę. Ieva atvirai papasakojo, kad toks etapas buvo jos ir jos vyro santykių pradžioje. „Realiai draugavau dar su kitu, ir jau su Andriumi pradėjau. Tada grįžau pas tą savo eks, tads vėl atgal... Tą akimirką nesupratau, kad gali būti kitaip, jog gal Andrius tinkamas variantas. Dabar nesigailiu, manau pasirinkau teisingai ir nesižvalgau atgal“.

Socialinių tinklų nuotr./Ieva Voveris
Socialinių tinklų nuotr./Ieva Voveris

Ieva buvo paklausta ir apie šmaikščius vaizdo įrašus, kuriuose ji parodijavo garsiai nuaidėjusią Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio šeimos dramą. Laidos pašnekovė patikino, kad nieko įžeisti nenorėjo, o ir šaukimo į teismą negavo.

„Ta situacija man pasirodė labai linksma ir juokinga. Sukūriau kelis filmukus, iš kurių tiesiog padariau parodiją, kaip daro „Auksinius svogūnus“, „Muzikines kaukes“. Nieko, gink Dieve, prieš Viktoriją ar Lauryną neturiu... Bet visai juokinga – nuo to smurto iki pasikeitusio instagramo. Juokinga visa situacija, kaip ji pateikta, kaip spauda rašo kiekvieną dieną ir dar tas „faktų“ kalbėjimas...“ – juokėsi Ieva ir laidoje „Nepatogūs klausimai“ toliau atvirai atsakinėjo į visus klausimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius