Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva Zasimauskaitė – apie kūdikį-slapuką, „rožinius“ drabužius ir kaip saugojo nėštumo paslaptį

„Po skaudžių išgyvenimų ateina šviesa“, – įsitikinusi atlikėja Ieva Zasimauskaitė. Nors persileidimą patyrusi dainininkė praėjo įvairiausių emocijų kelią, galiausiai ją gyvenimas apdovanojo dar viena galimybe tapti mama. Šeštąjį mėnesį besilaukianti Ieva pasakoja, kas jai padėjo sunkiausią akimirką, kokios baimės vis dar aplanko bei kokie projektai ateityje jos laukia su vyru Simu Grabausku.
Ieva Zasimauskaitė ir Simas Grabauskas
Ieva Zasimauskaitė ir Simas Grabauskas / Luko Balandžio ir „Justina Rau Photography“ nuotr.

„Tikriausiai niekada nebuvau sulaukusi tiek daug sveikinimų“, – džiaugėsi, kovo 24-ąją kartu su daina „Apie mus“ žinią apie nėštumą pranešusi Ieva Zasimauskaitė.

„Iš tiesų, jaučiuosi dviprasmiškai, kadangi norėjau šią žinią išlaikyti kuo ilgiau. Tai man nauja ir kartu intymi patirtis, todėl norisi tarsi užsidaryti savo šeimos lizdelyje, bet taip pat jau nebegalėjau nuslėpti“, – laidoje „ŽMONĖS svečiuose“ atviravo atlikėja.

Jau šešis mėnesius besilaukianti Ieva pasakojo, kad nėštumą nuslėpti jai padėjo jos stilius ir lietuviška žiema. „Mėgstu oversize drabužius, niekada nesivelku aptemptų drabužių, o žiemą po striuke pilvelį paslėpti dar lengviau“, – juokėsi ji ir pridūrė, kad akyliausių gerbėjų neapgavo net ir tinkamai parinkti drabužiai.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Ieva Zasimauskaitė
Lukas Balandis / BNS nuotr./Ieva Zasimauskaitė

„Kai kurie rašė, kad paskutiniu metu tarsi spindžiu, pastebėjo, kad pasikeitė akys, mano oda ir taip natūraliai kilo klausimas, ar aš nesilaukiu. Neslėpsiu, man tikrai buvo sunku nepasakyti, bet visgi keliems šią paslaptį atskleidžiau.“

Ieva apie nėštumą paskelbė su dainos „Apie mus“ premjera. Rašydama ją atlikėja sakė pajutusi didžiulę šilumą – taip tarsi gimsiantis vaikelis davė ženklą, kad su šis kūrinys bus būtent tas, kuriuo ji praneš apie išsipildžiusią svajonę.

Kartu su daina I.Zasimauskaitė pristatė ir vaizdo klipą, nufilmuotą Tenerifėje, kuriame ji pasirodė kartu su savo vyru Simu Grabausku.

„Galvojau, kad Tenerifėje keliausime, filmuosime įvairius vaizdus, tačiau supratau, kad nebeturiu tiek jėgų, kiek turėjau anksčiau. Tačiau visa tai nesutrukdė, nes klipas galiausiai pavyko labai gražus – tai tapo tarsi mano ir vyro meilės dienoraščiu.“

„Justina Rau Photography“ nuotr./Ieva Zasimauskaitė ir Simas Grabauskas
„Justina Rau Photography“ nuotr./Ieva Zasimauskaitė ir Simas Grabauskas

Tiesa, pirmąkart vaizdo klipe kartu su Ieva pasirodęs S.Grabauskas ne tik pozavo prieš kameras, bet ir ėmėsi montavimo darbų. „Ne paslaptis, kad vyrus įkalbinti filmuotis ar fotografuotis nėra lengva, tačiau negalėjau įsivaizduoti klipo be Simo, kai daina „Apie mus“. Simas yra labai protingas vyras – jis man pasakė, kad klipas bus geresnis, jei leisiu jam jį sukurti. Man sunku paleisti kontrolę, bet kai jis atsiuntė pirmąjį variantą, nors ir vietomis „kibau“ prie savęs, galiausiai jis man priminė, kad pati norėjau, jog tai būtų tikra ir natūralu.“

Besilaukianti atlikėja neslėpė, kad šiuo metu išgyvena tikrą euforiją ir džiaugiasi nėštumo etapu. Tiesa, prieš paskelbdama žinią apie nėštumą, Ieva prieš kelias savaites su gerbėjais pasidalijo ir liūdna patirtimi – ji buvo patyrusi persileidimą.

Paklausus, ar daug tuo metu sulaukė to paties likimo moterų žinučių, Ieva atskleidė nesitikėjusi, kad šią patirtį praėjo tiek daug šeimų.

„Sulaukiau labai daug laiškų ir supratau, kokia ši nelaimė dažna. Apie tai nekalbame, nes gėda, jaučiame kaltę... Man atrodo, kad jei nekalbėsime, jausimės vieniši. Kai persileidau, išgyvenau savotišką mirtį. Tačiau turiu draugę, kuri turėjo tokią pačią patirtį ir man padėjo, taip pat internete žiūrėjau ir skaičiau kitų moterų istorijos, kurios dalijosi, kad persileido, tačiau vėliau sėkmingai pastojo. Visgi neslėpsiu, kad iki šiandien išgyvenu baimę, juk visko dar gali būti... Tikiu, kad ne vienerių metų reikia išgedėti, bet visada ateina šviesa“, – kalbėjo I.Zasimauskaitė.

„Justina Rau Photography“ nuotr./Ieva Zasimauskaitė
„Justina Rau Photography“ nuotr./Ieva Zasimauskaitė

„Labai svarbu kalbėtis, nors daugelis bijo paklausti, kaip jautiesi ir tave tarsi vėl „sudrebinti“. Tačiau iš tiesų, norisi, kad tau leistų išsikalbėti. Aš pati pradėjau eiti į psichoterapiją, turėjau prieglobstį ir nelikau viena. Nors atrodo, kad norisi užsidaryti ir kentėti savyje, daug geriau pasidalinti“, – pridūrė ji.

Neslėpdama aplankiusi šviesių emocijų Ieva prasitarė, kad pati apie motinystę svajojo nuo labai ankstyvų laikų. „Neįsivaizdavau, kaip tai atrodo, bet žinojau, kad noriu vaikų. Žinoma, yra ir baimės, kad gyvenimas pasikeis ir nebus kaip buvo, pakeisi ir tu ir tavo santykiai su vyru. Nežinau, kaip bus, bet esu dėkinga Dievui, kad gavau šią dovaną.“

„Justina Rau Photography“ nuotr./Ieva Zasimauskaitė ir Simas Grabauskas
„Justina Rau Photography“ nuotr./Ieva Zasimauskaitė ir Simas Grabauskas

Paklausus, galbūt šeima jau žino berniuką ar mergaitę sūpuos ant rankų, atlikėja nusijuokė, kad kūdikis yra tikras „slapukas“. Visgi užbėgdama už akių, Ieva prasitarė, kad jau yra supirkusi rožinius drabužėlius. „Tikriausiai pirmaisiais mėnesiais niekas nesupras, berniukas gimė ar mergaitė“, – juokėsi Ieva ir atskleidė, kad jau yra išsirinkusi vardus, tačiau kol kas jų sakyti nenori, kadangi viskas gali keistis.

Akivaizdu, kad naujienų Ievos Zasimauskaitės gyvenime išties netrūksta. Dar metų pradžioje ji paskelbė su vyru Simu įkūrusi mini viešbutį šeimoms „Trobelė Luna“. Ji pasidžiaugė, kad viešbutis jau išpopuliarėjo ir sulaukė daug lankytojų.

„Kiekvienas svečias džiaugiasi pritaikyta šeimai aplinka. Kaip tik neseniai mus buvo aplankę pirmieji lankytojai su naujagimiu ir sakė, kad vaikas niekur taip gerai nemiega kaip čia. Labai džiaugiamės šia vieta.“

„Justina Rau Photography“ nuotr./Ieva Zasimauskaitė
„Justina Rau Photography“ nuotr./Ieva Zasimauskaitė

Tiesa, 22 minučių kelio nuo Vilniaus oro uosto įkurtas mini viešbutis čia vilioja ne tik lankytojus. Ieva prasitarė, kad ne tik planuoja plėsti veiklas šioje teritorijoje, bet galbūt ateityje ir čia apsigyventi. „Norėtume čia pasistatyti savo namus, turime ir kitų projektų, tačiau tam dabar reikės laiko“, – sakė ji.

Galiausiai pokalbio metu Ieva atskleidė, kad jos pirmagimis gims vasarą, birželio pabaigoje. „Liepos 2-ąją švęsiu savo jubiliejų. Vaikelis bus mano 30-mečio dovana“, – baigdama pokalbį pasidžiaugė Ieva Zasimauskaitė.

Fotogalerija:

VIDEO: Ieva Zasimauskaitė laukiasi pirmagimio: gimsiančiam vaikeliui skiria dainą „Apie mus“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius