Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva Zasimauskaitė atskleidė, kokį vardą suteikė prieš mėnesį gimusiai dukrai: jis – itin retas

Dainininkė Ieva Zasimauskaitė ir jos vyras Simas Grabauskas vasaros pradžioje susilaukė dukros. Praėjus mėnesiui nuo jos gimimo, pora atskleidė, kokį vardą suteikė.
Ieva Zasimauskaitė
Ieva Zasimauskaitė / Luko Balandžio / BNS ir socialinių tinklų nuotr.

Ieva Zasimauskaitė ir Simas Grabauskas savo prieš mėnesį gimusiai dukrai suteikė Prijos vardą.

Tai Ieva pranešė instagrame, pasidalindama mažylės nuotrauka.

Socialinių tinklų nuotr./Ievos Zasimauskaitės ir Simo Grabausko dukra
Socialinių tinklų nuotr./Ievos Zasimauskaitės ir Simo Grabausko dukra

Vardas Prija, išvertus iš sanskrito kalbos, reiškia miela, mylima.

Kiek anksčiau dvigubos šventės proga Ieva Zasimauskaitė socialiniuose tinkluose paviešino jautrų įrašą, kuriame savo brangiausiems žmonėms nestokojo šiltų žodžių.

„Šiandien yra viena savaitė, kaip mūsų šeimoje pasirodė didžiausias gyvenimo stebuklas – nauja gyvybė, naujas žmogus. Ir šiandien yra 2 metai, kada tapau oficialia tavo žmona.

Guliu lovoje jau 7 parą prisiglaudus patį gražiausią, švenčiausią, nuostabiausią, ypatingiausią, dieviškiausią stebuklą prie savo krūtinės, rašydama verkiu iš laimės ir tooookio dėkingumo, kad šalia manęs, kad šiame gyvenime atsiradai tu, mano vyre ir padovanojai man naują gyvenimą, kitokį gyvenimą, apie kurį visada svajojau.

Kažkada man sakė, kad taip būna tik filmuose ir nesitikėčiau to realiame gyvenime, bet visada širdyje jaučiau, kad ne... kad gyvenimas turi būti dar gražesnis nei filmas. Ir tas grožis nėra apie nugludintus kadrus, apie tobulumą, tikrasis grožis yra apie tikrumą.

Šitie du metai santuokoje ir laikas prieš tai yra mano svajonė. Tu esi neįtalpinamas į rėmus. Tavo entuziazmas, meilė, rūpestis, girdėjimas, buvimas nesvarbu kas. Esu dėkinga tau už kiekvieną akimirką, už kiekvieną dieną, už tavo atsidavimą. Tu mano geriausias draugas, mano šeima. Tėtis, o Dieve... Tu tėtis. Mano vyras.

Ačiū. Su dar vienom metinėm. Kad ir kiek jų bus... gyvenam šiandien, nes tu mane to mokai, nebijoti. Gyventi šiandien. Pilna koja.

Myliu, tavo žmonytė“, – šalia vaizdo įrašo rašė Ieva Zasimauskaitė.

Žmonės.lt primena, kad žinia apie vaikelio gimimą Ieva Zasimauskaitė pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„Labas, dukryte.

2023.06.14 gražiausia gyvenimo diena amžinai“, – rašė Ieva.

Apie laukiamus gandrus I.Zasimauskaitė paskelbė kovo pabaigoje. Šią džiugią žinią kone pusmetį atlikėja slėpė nuo savo klausytojų, nes norėjo save pasaugoti – susilaukti vaikelio atlikėjai pavyko ne iš karto.

Laidoje „ŽMONĖS svečiuose“ tuomet šešis mėnesius besilaukusi Ieva pasakojo, kad nėštumą nuslėpti jai padėjo jos stilius ir lietuviška žiema. „Mėgstu oversize drabužius, niekada nesivelku aptemptų drabužių, o žiemą po striuke pilvelį paslėpti dar lengviau“, – tąkart juokėsi ji, naujieną apie išsipildžiusią svajonę turėti kūdikį pranešusi griausmingai.

Tąkart įkvėpta jaudinančių gyvenimo pokyčių, Ieva pristatė dainą, kurią įvardijo kaip „meilės himną“ – „Apie mus“.

„Kad tapsiu mama, man reiškia svajonės išsipildymą. Labai norėjau ja tapti. Labai norėjau vaikučių. Man tai yra stebuklas – kaip moters pilvuke gali užaugti kita gyvybė! Aš vis dar negaliu patikėti ir be galo laukiu, kada pamatysiu savo mažylį“, – tąkart šypsojosi Ieva Zasimauskaitė.

Su vaišnavų vienuoliu Simu Grabausku Ieva susituokė 2021 m. birželio 21-ąją. Privačios vestuvės įvyko Elektrėnų savivaldybės civilinės metrikacijos skyriuje.

Fotogalerija:

VIDEO: Ieva Zasimauskaitė - Apie mus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius