Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ignas Krupavičius paviešino archyvinius kadrus ir pranešė apie pokyčius: to laukė 19 metų

Televizijos laidų vedėjui Ignui Krupavičiui ši Rugsėjo 1-oji – ypatinga. Žurnalistas pranešė vėl tapęs studentu.
Ignas Krupavičius
Ignas Krupavičius / Go Vilnius ir asmeninio albumo nuotr.

Ignas Krupavičius portalui Žmonės.lt patvirtino, kad įstojo į magistrantūros studijas – Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultete nuo šių mokslo metų studijuos Žinių vadybą ir lyderystę.

„Šį sprendimą lėmė gyvenimo aplinkybės, pasikeitimai darbuose, galbūt daugiau laisvo laiko. Ir kažkaip kartas nuo karto pagalvodavau, kad kažkokia spraga yra nepabaigta, nors nesupratau, kokia ji. Bet turbūt po bakalauro studijų ir nemačiau, ką galėčiau studijuoti, maniau, kad nereikia skubėti. Tai tam neskubėjimui prireikė va tiek metų.

O galų gale, kartais nežinai, kokioje karjeros pozicijoje tau gali prireikti ir magistro laipsnio. Tai irgi, manau, gali būti vienas iš tų aspektų“, – portalo Žmonės.lt paklaustas, dėl kokių priežasčių ir kodėl būtent dabar ryžosi magistro studijoms, pasakojo I.Krupavičius.

Šią naujieną Ignas pranešė ir savo feisbuko paskyroje. Čia taip pat paviešino archyvinius vaikystės kadrus.

„Grįžtu į suolą! Prieš 23 metus baigiau mokyklą (pradėjau Sausio 13-ąją, baigiau Licėjų), prieš 19 metų baigiau VU Žurnalistikos studijas ir šiandien pradedu VU magistrantūros studijas. Laikai keičiasi, išlieka gėlės, jaudulys, troškimai ir norai. Su Mokslo ir žinių diena!“ – rašė Ignas Krupavičius.

Žmonės.lt primena, kad 2023-iųjų pavasarį I.Krupavičius atsisveikino su „Labas rytas, Lietuva“ žiūrovais. Šią laidą jis vedė 16 metų.

„Atsikelti anksčiau ir gauti tą tokią discipliną anksčiau nueiti miegoti galima labai lengvai per keletą mėnesių ir man tas tiko. Turbūt galėčiau dar ir 10, ir 20 metų tai daryti. Tiesiog pajutau, kad aš jau nesijaudinu vesdamas „Labą rytą“, aš jau jaučiuosi viską atidavęs ir viską gavęs, kas liečia tą laidą, ir dabar įvyko toks susitaikymas, kad pačiame tame gražiame jėgų žydėjime turiu užleisti jaunimui tą kėdę“, – LRT laidoje „Langas į valdžią“ apie karjeros pokyčius kalbėjo I.Krupavičius.

Tiesa, šiame televizijos sezone Igną ir toliau bus galima išvysti. Nuo spalio mėnesio jis ves naują laidą „Myliu Lietuvą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius