Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ilona Penkauskienė ir Inga Šataitė lietuvaites rengs prabangiais kašmyro drabužiais

Šeštadienio vakarą Vilniuje, Didžiojoje gatvėje buvo atidaryta moteriškų kašmyro vilnos drabužių parduotuvė „Fabiana Filippi“, kurioje buvo pristatyta naujausia drabužių kolekcija.
Mantas Petruškevičius (kairėje) ir Ilona Penkauskienė
Iš kairės: Mantas Petruškevičius, Ilona Penkauskienė ir Aurelijus Galbiati / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tai – pirmasis jau 26 metus sėkmingo verslo metus skaičiuojančios italų kompanijos Lietuvoje „butikas“. Parduotuvės savininkei tą vakarą talkininkavo stilistas, laidų vedėjas Mantas Petruškevičius, padėjęs pristatyti naujausią kašmyro drabužių kolekciją. Pilkšvos, rusvos spalvos vilnonius drabužius parduotuvės atidarymo metu pademonstravo manekenės.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Atidarymo akimirka
Kolekcijos modelis

„Elegantiška, rafinuota, vertinanti kūrybiškumą ir kokybišką grožį. Ji patiria jaudulį pirkdama ypatingą gaminį, kuris yra ilgaamžis ir pabrėžia moters asmenybę“, –  „Fabiana Filippi“ moterį apibūdino M.Petruškevičius.

Šią parduotuvę Vilniuje kartu su vyru Aurelijumi Galbiati ir bičiule, buvusia televizijos laidų vedėja, „Mis Lietuva 2001“ laimėtoja Ilona Penkausiene atidarė verslininkė Inga Šataitė. Moteris dešimt metų dirbo brolių Jacomo ir Mario Filippi kompanijoje „Fabiana Filippi“, kol galų gale nusprendė su šiais prabangiais itališkais drabužiais supažindinti ir Lietuvos moteris.

„Lietuvoje idealus klimatas kašmyriniams drabužiams, nes Lietuvoje visą laiką šalta ir net rugpjūčio mėnesį einant vakarieniauti prireikia kašmyrinio šaliko ar megztinuko. „Fabiana Filippi“ – mano mėgstamiausias prekinis ženklas“, –  priežastį, kodėl ryžosi sostinėje įrengti prabangių drabužių parduotuvę, atskleidė I.Šataitė.

Tarp gausiai susirinkusių renginio svečių buvo galima pastebėti ir žymių verslininkių: čia apsilankė Audronė Bunikienė, Jolanta Sadauskienė, valdininkė Nijolė Statkutė.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Inga `ataitė
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Inga Šataitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius