-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indrė Burlinskaitė išvyko į pirmąją kelionę be vyro: Romoje demonstravo akį traukiančius įvaizdžius

Nuomonės formuotoja Indrė Burlinskaitė-Vaisieta po Kauno „Žalgirio“ arenoje nuaidėjusių M.A.M.A apdovanojimų išsiruošė pailsėti į Italiją. Su draugėmis Romoje apsistojusi moteris laisvalaikį puikiai derina su darbu – viešnagės metu demonstruoja stilingus įvaizdžius savo sekėjoms.
Indrė Burlinskaitė-Vaisieta
Indrė Burlinskaitė-Vaisieta / Monikos Dovidaitės nuotr.

Į Italijos sostinę I.Burlinskaitė-Vaisieta išvyko su stiliaus influencere Vaida Gudo ir profesionalia fotografe Monika Remeikyte. Kelionėje jos derina smagų mergaitišką laisvalaikį ir darbą – Indrė ir Vaida Romoje sukūrė jau ne vieną įvaizdį.

Savo socialinio tinklo „Instagram“ istorijose I.Burlinskaitė-Vaisieta minėjo, jog vaikščiodamos po Romą jos atkreipia dėmesį į gražias vietas, ieško lokacijų fotosesijoms. Tiesa, toje pačioje aplinkoje nuomonės formuotojos nesifotografuoja, draugiškai pasiskirto, nes nenori, jog abiejų paskyros vėliau atrodytų taip pat.

Monikos Rameikytės nuotr./Indrė Burlinskaitė-Vaisieta
Monikos Rameikytės nuotr./Indrė Burlinskaitė-Vaisieta

„Smagiai mergaitiškai leidžiame laiką. Aš labiau ilsiuosi ir pramogauju, o Vaida per 2,5 dienos jau 10 skirtingų įvaizdžių įamžino“, – sakė I.Burlinskaitė-Vaisieta.

Indrė taip pat pažymėjo, kad tai pirmoji jos kelionė be vyro Liudo, tačiau džiaugėsi galėdama praleisti laiką tik su merginomis. Fotosesijų rezultatais nuomonės formuotoja sutiko pasidalinti ir su Žmonės.lt skaitytojais.

Pirmuosiuose kadruose iš Romos, Indrė pozuoja prie Victoro Emmanuelio II monumento. Šiam momentu ji pasirinko raudonos spalvos suknelę, prie kurios priderino šiltą paltuką.

„Labas, Roma“, – trumpai po nuotrauka rašė I.Burlinskaitė-Vaisieta.

Vėliau moteris pasidalino jau kasdieniškesniu įvaizdžiu. Indrė nufilmavo vaizdo įrašą, kuriame vaikšto Romos gatvėse, dėvinti platėjančius džinsus, sportinius batelius ir rudos spalvos paltą.

„Serviruoju naują dienos įvaizdį“, – „Instagram“ paskyroje rašė Indrė.

Su savo sekėjais I.Burlinskaitė-Vaiseta pasidalino ir dar vienos fotosesijos rezultatais. Šį kartą įvaizdis pritaikytas vakarui, tai atsispindi ir nuotraukose, darytose jau sutemus. Indrė dėvi juodos spalvos korsetą su perregimomis rankovėmis, tos pačios spalvos aptemptas kelnes, o įvaizdį užbaigia pasirinkusi masyvų kaklo papuošalą.

„Madingais žingsniai per pėsčiųjų perėją naktį“, – trumpai įvaizdį apibūdino I.Burlinskaitė-Vaisieta.

Tiesa, šioje išvykoje Indrė spėjo sukurti ir daugiau įvaizdžių. Trečiadienio rytą savo „Instagram“ istorijose sakė, kad eina fotografuotis prie garsaus Trevi fontano. Norint surengti fotosesija tokioje populiarioje vietoje, moteris turėjo ateiti gana anksti, kol dar neužplūdo turistai.

„Šalta labai, dar visa užsimiegojusi, bet tuoj atsigausiu. Merginos mane pirmą šiandien prikėlė eiti fotografuotis“, – sakė Indrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius