-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indrė Burlinskaitė ryžosi krūtų implantų keitimo operacijai: atkreipia ir kitų moterų dėmesį

Nuomonės formuotoja Indrė Burlinskaitė-Vaisieta ryžosi ilgai lauktai operacijai – jai buvo pakeisti krūtų implantai. Tokį žingsnį žinoma moteris žengė dėl svarbios priežasties. Indrė sako – dalindamasi savo istorija, nori atkreipti ir kitų moterų, kurios buvo pasididinusios krūtinę, dėmesį.
Indrė Burlinskaitė-Vaisieta
Indrė Burlinskaitė-Vaisieta / Asmeninio albumo nuotr.

Pirmadienį I.Burlinskaitei-Vasietai buvo atlikta krūtų implantų keitimo operacija. Portalui Žmonės.lt Indrė pasakojo, kad šios operacijos ji ilgai laukė, tad baimės prieš ją nejuto. Kaip pasakojo nuomonės formuotoja, dar kovodama su onkologine liga išgirdo gydytojų raginimą pakeisti krūtų implantus, todėl vos atsiradus galimybei suskubo tai padaryti.

„Implantai, kurie man buvo sudėti prieš daugiau nei 10 metų, yra išimti iš rinkos ir jau nebenaudojami. Kai sužinojau, kad sergu vėžiu, daktaras ne rekomendavo, o tiesiog liepė pasiekus remisiją ir atsigavus po gydymo, juos išimti arba pakeisti į kitus implantus“, – apie sprendimą atviravo ji.

 Tomo Petrovskio nuotr. /Indrė Burlinskaitė-Vaisieta
Tomo Petrovskio nuotr. /Indrė Burlinskaitė-Vaisieta

Indrė pridūrė neabejojanti, kad saugiausia būtų krūtų implantų iš vis atsisakyti, tačiau dėl estetinių priežasčių nusprendė juos pakeisti kitais.

„Pas mane labai maža krūtinė, jos nėra, tai to nenorėjau dėl estetinio vaizdo. Priemėme sprendimą pakeisti implantus. Tai buvo mano toks noras“, – sakė ji.

Tiesa, operacijos metu I.Burlinskaitei krūtų implantai buvo pakeisti į mažesnius. Indrė atviravo, kad tokiam sprendimui taip pat ryžosi dėl estetinių priežasčių – krūtinė jai atrodė kiek per didelė.

„Man anksčiau buvo sudėti 340 ar 370 mililitrų implantai, o dabar dėjo lašo formos ir 260 mililitrų implantus“, – dalijosi I.Burlinskaitė.

„Man C-D dydis ant manęs atrodė labai daug. Būdavo, turėdavau imti drabužius M dydžio vien dėl krūtinės, nors pati esu XS/S. Nors daug kas sakė, kad šis dydis gražu, aš pati kartais jausdavausi vulgariai“, – pridūrė ji.

Alessia Grambone nuotr./Indrė Burlinskaitė-Vaisieta
Alessia Grambone nuotr./Indrė Burlinskaitė-Vaisieta

Krūtų implantų keitimo operaciją I.Burlinskaitei atliko plastikos chirurgė Inga Guogienė klinikoje „Fi clinica“ Kaune. Indrė džiaugėsi, kad operacija buvo greita – truko vos tris valandas, o ir praėjo sklandžiai.

„Jaučiuosi puikiai. Jau atsigavau po narkozės. Viskas gerai“, – portalui Žmonės.lt sakė ji.

Po krūtų implantų keitimo operacijos I.Burlinskaitei dar kurį laiką teks dėvėti kompresinę liemenėlę. Indrė portalui Žmonės.lt džiaugėsi – kadangi operacijos metu buvo atlikta mažiau pjūvių, nei tikėtasi, gijimas bus greitesnis.

Po operacijos gyjanti I.Burlinskaitė visas moteris ragina rūpintis savo sveikata, o tas, kurioms buvo atlikta krūtinės didinimo operacija, būtinai profilaktiškai pasitikrinti.

„Moterys, kurios turite „Alergan Natrel“ implantus, pasikonsultuokite su gydytojais. Ir visos, nešiojančios implantus, ir ne tik, nepamirškite profilaktiškai tikrintis“, – ragino ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius