-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indrė Stonkuvienė apie žiaurią kritiką iš vyrų: „Būk savo vietoje, tylėk, kaip čia žargstaisi“

Socialinėje erdvėje paskaičius komentarus susidaro įspūdis, kad labiausiai viena kitą negailestingai kritikuoja būtent moterys, tačiau Indrė Stonkuvienė sako iš jų visuomet jaučianti didelį palaikymą ir bendrystę.
Indrė Stonkuvienė
Indrė Stonkuvienė / Katažynos Polubinskos ir LNK nuotr.

„Aš labiau ne vyrų auditorijoje esu tokia faina ir fainulka, nes neatitinku tam tikrų, anot jų, moteriškų kriterijų: turiu nuomonę, turiu poziciją, esu veikli, galiu save išlaikyti, dirbu. Toks tas turbūt tipinis standartas – prie puodų, pabūk savo vietoje, patylėk, kaip tu čia žargstaisi...“ – LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakoja 36-erių laidų vedėja, verslininkė, nuomonės formuotoja ir iniciatyvos „Mamų pasaulyje“ įkūrėja Indrė Stonkuvienė.

Socialinėje erdvėje paskaičius komentarus susidaro įspūdis, kad labiausiai viena kitą negailestingai kritikuoja būtent moterys, tačiau Indrė sako iš jų visuomet jaučianti didelį palaikymą ir bendrystę. „Esi per aštri, tau toks elgesys netinka, turėtum būti jaukesnė, ramesnė“ – tokias ir panašias pastabas Indrė pasakoja ne kartą girdėjusi būtent iš vyrų.

LNK nuotr./Indrė Stonkuvienė
LNK nuotr./Indrė Stonkuvienė

„Kiekvieno renginio metu primenu sau tą frazę, kurią sakė kolega vyras: „Kada tu užlipsi į sceną ir kada tu padarysi tai, ką mes vyrai darom? Kur tu rasi tokio dydžio virtuvę?“ Kažkaip visada tą atsimenu. Aš tai priėmiau ne tik apie save kalbant, nes dar dabar moterys turi prisidengti, arba nuslėpti tokius dalykus kaip vaikai, šeima, ir jų tos pozicijos yra nelabai vertinamos. Nuo šitų pagrindinių klausimų, kuriuos visuomenė vis dar užduoda moterims, tu ir užsisuki į tokį nuolatinį įrodinėjimą, kad tu esi verta“, – pasakoja I.Stonkuvienė.

Indrė prisimena, kad, susilaukusi dviejų vaikų ir atsidavusi motinystei, ji vis sulaukdavo pastabų ir klausimų, o ką ji dar gyvenime veikia? „Nemalonių komentarų ir vertinimų mokausi nepriimti, nes žinau, kaip yra iš tiesų“, – sako Indrė. O kritikams ji turi pasiūlymą...

LNK nuotr./Indrė Stonkuvienė
LNK nuotr./Indrė Stonkuvienė

Už ką ji labiausiai dėkinga mylimajam, dainininkui Vidui Bareikiui? Kodėl sulaukusi pasiūlymo tekėti, nusprendė dar kartą pasipiršti pati? Ir kaip išsigelbėjo tuomet, kai norėjo tik susisukti į kokoną, ir verkti? Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – šį pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius