Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ineta ir Ąžuolas Žvaguliai – 7 metus santuokoje: „Mūsų visi žingsniai daromi kartu“

Gegužės 23-ioji – ypatinga verslininkui Ąžuolui Žvaguliui ir atlikėjai Inetai Puzaraitei-Žvagulienei. 2015-aisiais šią dieną žinoma pora prisiekė amžiną meilę. Minėdama 7-ąsias vestuvių metines, Ineta pasidalino beveik dešimtmetį menančia nuotrauka iš judviejų draugystės pradžios bei gražiais žodžiais apie bendrą poros gyvenimą.
Ineta Puzaraitė-Žvagulienė ir Ąžuolas Žvagulis su vaikais
Ineta Puzaraitė-Žvagulienė ir Ąžuolas Žvagulis su vaikais / Asmeninio albumo, Charizma photography, Žmonės.lt nuotr.

7-ųjų santuokos metinių proga Ineta Puzaraitė-Žvagulienė sutiko su portalo 15min skaitytojais pasidalinti savo mintimis apie vedybinį gyvenimą.

„Kaip asmenuojate gyvenimą šeimoje? AŠ nupirkau namą! (Nesvarbu, kad ji tuo metu augino vaikus, ir pinigų taip pat gavo. Arba, kad Jis lygiai tokį pat indėlį įdėjo, nors sutartyje liko tik „laiduotoju")

AŠ nupirkau mums kelionę (nesvarbu, kad taupėte abu, bet finale mokėjo vienas/-a). Aš vežioju vaiką į mokyklą, treniruotes...(tai gal kitas iš jūsų tuo metu dirba kitą, nemažiau jūsų ateičiai naudingą darbą???) Variantų gali būti „krūva".

Labai džiaugiuosi, kad mūsų su Ąžuolu visi žingsniai daromi kartu. Kai nepasiseka – mes sakome MUMS, o kai sekasi, sakome TAI PADARĖME MES!

Žmogus be žmogaus yra niekas. O kiekvienam veiksmui reikalinga pradžia, mintis, veiksmas, atoveiksmis, rezultatas. MES su tuo gyvename jau 7 metus. Santuokoje. O rimtai.... Foto daryta prieš 9 metus...Pavogėm nuo savo namų sienos... "

15min primena, kad I.Puzaraitė ir jos mylimasis Ą.Žvagulis aukso žiedus sumainė 2015 m. gegužės 23 d. Vilniaus santuokų rūmuose. Vedyboms pora ryžosi po kiek mažiau nei dvejus metus trukusios draugystės.

Ineta ir Ąžuolas yra dviejų vaiku tėvai. Sutuoktiniai augina šešerių metų dukrą Barborą ir keturmetį sūnų Bernardą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius