Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Inga Stumbrienė labdarai paaukojo du rožinius meškinus

Kalėdinis laikotarpis dažnam sukelia ne šiltas emocijas, o dovanų ieškojimo stresą ir paniką. Tačiau ketvirtadienio vakarą žinomi šalies žmonės nusprendė paaukoti dalelę savo brangios praeities idant akcijos „Vardan vaikų“ organizatoriai mažiesiems galėtų nors šiek tiek praskaidrinti Kalėdas.
Inga Stumbrienė
Inga Stumbrienė / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Vaza su Merūno Vitulskio atvaizdu
Vaza su Merūno Vitulskio atvaizdu

Už stiklinių vitrinų kiurksojo 150 litų įvertinta režisieriaus bei laidų vedėjo Vytenio Pauliukaičio skrybėlė, 250 litų vertės vaza-biustas su operos solisto Merūno Vitulskio atvaizdu, Jono Valančiūno „konversai“, Stanislovo Stavickio-Stano kadaise naudotas pultas, kurio vertė 2 tūkst. Litų ir daugelis kitų. Tačiau daugiausiai dėmesio susilaukė gražuolės Ingos Paksaitės-Stumbrienės (29) paaukoti du didžiuliai, pliušiniai, rožiniai meškinai.

Lietuvos mados ikona tituluojama gražuolė patikino, nors ne į visus vakarėlius ir renginius einanti, labdaros akcijoms beveik niekada nepasakanti „ne“.

„Iš tiesų per Kalėdas yra labai daug visokių labdaringų renginių.  Nors mes su Aivaru ir praleidžiame daug renginių ir priėmimų, labdaros akcijų stengiamės nepraleisti nei vienos. Per šias Kalėdas tai trečias ar ketvirtas renginys, kuriame dalyvaujame“, – portalui Žmonės.lt pasakojo I.Stumbrienė.

Paklausta kodėl pasirinko šiuos rožinius, pliušinius meškučius ji patikino, kad šie daiktai labai asmeniški, unikalus ir  parduotuvėje jų paprastai nenusipirksi.

„Kodėl būtent meškinai – nežinau. Aš buvau nusprendusi kai ką kitą paaukoti, bet kai man pasakė, kad reikia asmeniško, ko negalima susirasti parduotuvėje. Taigi automatikai, tai neturėtų būti nei suknelė, nei apyrankė. Na, tiesiog taip išėjo, kad pasirinkome žaislus, kuriuos, jei niekas nenupirks, laisvai galėčiau paaukoti kitai labdarai“, – dalinosi savo ketinimais Inga. Tiesa, Stumbrų pliušinukų pradinė kaina – 50 litų.

Garsių žmonių paaukotus daiktus galima apžiūrėti gruodžio 6-13 dienomis sostinės prekybos centre „Panorama“, o juos įsigyti skelbimų portale plius.lt. Visi labdaros akcijos metu paaukoti pinigai bus skirti visuomeninės organizacijos „Gelbėkit vaikus“ rengtos akcijos „Vardan vaikų“ fondui.

Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr./Vytenis Pauliukaitis su savo paaukota skrybėle
Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr./Vytenis Pauliukaitis su savo paaukota skrybėle

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius