Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irenos Starošaitės jubiliejinio koncerto šokių choreografė – 1-oji Žilvino žmona

Neseniai jubiliejų atšventusi dainininkė Irena Starošaitė pastarosiomis dienomis gyvena itin įtemptu ritmu. Jau spalio 26-tąją žinoma dainininkė lips į Kauno „Žalgirio arenos“ sceną, kur surengs įspūdingą koncertą. I.Starošaitė pasidalijo vis labiau artėjančio koncerto pasiruošimo užkulisiais ir žiūrovų laukiančiomis staigmenomis.
15min studijoje - Irena Starošaitė surengė mini koncertą
15min studijoje - Irena Starošaitė surengė mini koncertą / Valdo Kopūsto / 15min nuotr.

„Tokiam koncertui pasiruošti tikrai labai sunku. Tądien scenoje kartu su manimi pasirodys ir geriausi mano draugai, taip pat akrobatės, šokėjai, net mano linijinių šokių komanda ir daugelis kitų“, – apie būsimą koncertą pasakojo I.Starošaitė.

Žinoma dainininkė atskleidė, kad kiekvienas jos pasirodymas, kiekvienas jos kūrinys atspindės tam tikrą jos gyvenimo atkarpą, turės savo istoriją.

„Visus pasirodymus noriu išpildyti 100 proc., todėl dabar veiklos turiu išties labai daug. Kiekvieną dieną su stilistų komanda nuo ryto iki vakaro lakstome su kostiumais, deriname tiek mano, tiek šokėjų įvaizdį, vakarais su šokėjais renkamės repeticijoms. Šlifuojame šokius. O šokių choreografiją kuria specialiai iš Ispanijos atskridusi Regvita Macdonald. Savaitgaliais vyksta repeticijos su gyvo garso grupe“, – apie pasiruošimo darbus kalbėjo moteris.

Nors ir labai užimta, šią savaitę I.Starošaitė išleido naująjį albumą „Spalvotas gyvenimas“. Pirmuosius jo egzempliorius galės įsigyti į koncertą atvykę klausytojai.

„Kaip matote, veiklos išties netrūksta, bet man tai labai patinka. Mėgstu kokybę ir nebijau darbo. Todėl visas tas tempas, manau, mane daro laiminga. Jaučiuosi reikalinga ir dar labiau – jaučiu, kad savo gerbėjams parodysiu tikrai nepamirštamą koncertą ir ant scenos lipsiu pilnai pasiruošusi, tad visus, labai kviečiu į susitikimą su manimi jau spalio 26 d.“ – kalbėjo atlikėja.

VIDEO: 50-metį atšventusi I.Starošaitė: apie gimtadienio šventę, santykius su Žilvinu ir norą numirti scenoje

Artėjančio koncerto užkulisiais dalindamasi Irena atskleidė ir vieną iš žiūrovų laukiančių staigmenų.

„Koncerto metu bus išrinktas vienas laimingasis, kuriam padovanosiu nemokamą savo pasirodymą jo organizuojamoje šventėje. Ar tai gimtadienis, ar jubiliejus ar vestuvės – atvyksiu visiškai nemokamai. Aš noriu žmones matyti laimingus, tokius, kokia dabar esu pati“, – atskleidė dainininkė.

Pasiklausykite pačios naujausios Irenos dainos „Apie mus“:

VIDEO: Irena Starošaitė - Apie mus (NAUJA DAINA)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius