Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irmos ir Lino Adomaičių sūnui Jokūbui – vieneri: „Mums tai tikrai solidus etapas“

Lygiai prieš metus – gegužės 26-ąją dainininkas Linas Adomaitis ir jo žmona Irma Adomaitienė sulaukė antros atžalos. Pirmojo gimtadienio proga Jokūbo tėvėlius – Liną ir Irmą lydi emocijos bei sentimentai: „Jokūbas jau atsisveikina su kūdikyste ir pasilaikydamas žengia į vaikystę“.
Linas ir Irma Adomaičiai su vaikais
Linas ir Irma Adomaičiai su vaikais / Asmeninio albumo nuotr.

Jaunėlio Jokūbo pirmojo gimtadienio proga I.Adomaitienė sūnui socialiniuose tinkluose skyrė jautrų sveikinimą, o ir paviešino žavius šeimos kadrus. Šiais sutiko pasidalinti ir su portalu Žmonės.lt.

„Mūsų Jokūbas jau atsisveikina su kūdikyste ir pasilaikydamas žengia į vaikystę. Vieneri – toks tikrai solidus etapas ir mažojo gyvenime, ir manajame. Mintyse mėginau „supildyti“ savo – dviejų vaikų mamos – stipriųjų ir silpnųjų pusių lentelę.

Man atrodo, kad vaikai su savo rodomuoju piršteliu labai taikliai baksteli, ypač į silpnumus. Kasdien suvokiu, kad mano kantrybės rezervuaras skylėtas kaip rėtis. Bet, garbės žodis, stengiuosi!

Ties stiprybėmis kukliai nuleidžiu galvą. Linas Adomaitis – mano stiprioji pusė, užgesinanti emocinius gaisrus, kai „išmuša saugiklius“. Ir dar pasakanti, kad esu nuostabi mama.

Vėl kukliai nuleidžiu galvą ir pamatau į mane ištiestas Jokūbėlio rankas ir išgirstu Saulės „Mama, aš tave myliu. Kai užaugsiu, aš būsiu mama.“

O gal žinot, ar čia džiovyklės tuos rūbus sutraukia, ar vaikai iš tikrųjų taip greitai auga?“, – instagrame pasidalijusi keletu gimtadienio kadrų rašė I.Adomaitienė.

Sveikinimu sūnui ir keliomis fotografijomis socialiniame tinkle pasidalijo ir Linas Adomaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius