-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 18 /19:40

Iš gyvenimo pasitraukė aktorius ir TV laidų vedėjas Vytautas Šapranauskas

55-ojo gimtadienio išvakarėse iš gyvenimo pasitraukė žinomas aktorius ir TV laidų vedėjas Vytautas Šapranauskas. Velionis buvo rastas negyvas ketvirtadienį savo namuose Vilniuje, S.Konarskio gatvėje.
Vytautas Šapranauskas
Vytautas Šapranauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pranešama, kad V.Šapranausko kūnas buvo aptiktas vonioje. Įtariama, kad aktorius pasikorė.

V.Šapranausko sūnus Gytis Šapranauskas policiją iškvietė po to, kai namuose rado savo tėvą be gyvybės ženklų. Prieš tai Gytis kvietė į pagalbą avarinio durų atrakinimo tarnybą, nes negalėjo patekti į butą.

Garsus aktorius turėjo du vaikus su buvusia žmona Daiva – sūnų Gytį ir dukrą Judrę. V.Šapranauskas 8 metus artimai bendravo su aktore Rimante Valiukaite, po to ne vienerius metus romantiškus jausmus puoselėjo projekto „ŠarkA“ narei Ievai Stasiulevičiūtei.

Kamavo sveikatos problemos

Pastaruoju metu V.Šapranauskas turėjo sveikatos problemų, neatvykdavo į TV3 projekto „Chorų karai“ tiesiogines transliacijas, „Juodojo humoro turo“ pasirodymus įvairiuose šalies miestuose.   

V.Šapranausko prodiuseris yra sakęs, kad aktorius gerbėjams ir TV žiūrovams nesirodė dėl plaučių uždegimo.

Praėjusį sekmadienį TV žiūrovai tikėjosi išvysti garsų aktorių tiesioginėje transliacijoje, tačiau jis neatvyko.

Aktorius „Chorų karuose“ nepasirodė kovo 24 ir 31 dienomis, jis neatvyko ir į kovo 25-ąją vykusį TV3 20-mečio klipo filmavimą, taip pat buvo atšauktas kovo 27-ąją numatytas jo „Juodojo humoro turo“ pasirodymas Vilniuje.

Reiškia užuojautą

Sužinoję apie netikėtą aktoriaus mirtį, užuojautą reiškė jo kolegos ir draugai.

„Labai mylėjome ir gerbėme Vytautą, visada palaikėme ir rėmėme šį talentingą menininką. Nepaprastai liūdną dieną reiškiame nuoširdžią užuojautą mūsų kolegoms, artimiesiems ir bendražygiams. Tai didžiulė netektis visai Lietuvai. Kol kas sunku susitaikyti su mintimi, kad šio žmogaus nebėra...“ – teigė TV3 direktorė Laura Blaževičiūtė.

„Chorų karai“ bus dedikuoti Vytautui Šapranauskui

„Chorų karų“ vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė portalui Žmonės.lt sakė, kad šį sekmadienį laida bus skirta Vytauto Šapranausko atminimui.

„Mano duomenimis, „ŠarkA“ merginų nebus tą vakarą, tačiau choras pasirodys ir be jų“, – sakė „Chorų karų“ vykdomoji prodiuserė. Viena iš Vilniaus Šachmatinio choro generolių yra Ieva Stasiulevičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius