Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Iš Hjustono grįžęs Simas Jasaitis Oksaną Pikul pradžiugino dovanomis

Į Lietuvą dėl kelio skausmų grįžęs krepšininkas Simas Jasaitis nepadės šalies rinktinei Venesueloje kovoti olimpiados atrankinėse varžybose. Sportininko mylimoji, grupių „Pop Ladies“ ir „Naujos pupytės“ dainininkė Oksana Pikul neslėpė, kad išgyvena dėl S.Jasaičio traumos, bet ir džiaugiasi, mat jau buvo spėjusi jo pasiilgti.
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis / Asmeninio archyvo nuotr.

„Man smagu, kad Simas sugrįžo. Suvokiu, kad priežastis yra liūdna, bet kaip moteris esu laiminga, nes vyras parvažiavo namo. Šiandien nuo pat ryto važinėjamės po įvairiausias procedūras, reikia atlikti pratimus, mankštintis. Simas bando atsistatyti savo kelią pagal maksimalią programą. Jis ateityje norės prisijungti prie rinktinės“, – Žmonės.lt kalbėjo Oksana. Ji tikino, kad daugiausia malonumo judviem su Simu dabar teikia buitis. „Gera ragauti namų maistą, smagu pasibūti kartu. Mes džiaugiamės kasdienybe ir stengiamės ją leisti romantiškai“, – šypsojosi atlikėja.

Asmeninio archyvo nuotr./Oksanos Pikul gautos lauktuvės iš Amerikos
Oksanos Pikul gautos lauktuvės iš Amerikos

Į mylimosios glėbį S.Jasaitis grįžo ne tuščiomis ir pamalonino Oksaną moteriškomis smulkmenomis. „Simas žino, ko moteris labiausiai norėtų iš Amerikos, tą ir gavau – „Victoria‘s Secret“ lauktuvių. Labai mėgstu šią firmą, tai labai romantiškas, labai gražus ženklas. Jis mane labai nustebino ir pradžiugino. Man visuomet malonu gauti malonių smulkmenų, juk visoms moterims tai patinka“, – sakė Oksana.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius