Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš JAV grįžo šokėjas Andrius Butkus: paaiškėjo, ką vasarą veiks Lietuvoje

Šiais metais į muzikinę grupę susibūrusių profesionalių šokėjų kolektyvui „Džentelmenai“ sukanka dešimt metų. Šia proga grupės nariai Vytautas Mackonis ir Dainius Dimša, kaip patys juokauja, iš Floridos valstijos JAV „parsisiuntė“ ilgus metus grupės nariu buvusį šokėją Andrių Butkų.
Andrius Butkus
Andrius Butkus / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Pastaruosius kelerius metus vienas garsiausių Lietuvos šokėjų gyvena už Atlanto, kur dirba šokių mokytoju. „Andrių atsisiuntėme ne šiaip sau, o tam, kad perdainuotume legendinę Žilvino Žvagulio dainą „Faina Faina“, kurią jis mielai sutiko mums „paskolinti“.

Tad vos pasiekęs Lietuvą, Andrius kartu su mumis tiesiai iš oro uosto vyko į legendiniam dainininkui Arvydui Martinėnui-Vudžiui priklausančią muzikos įrašų studiją“, – pasakoja grupės nariai Vytautas ir Dainius.

Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Džentelmenai”
Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Džentelmenai”

Nauja dainos „Faina faina“ versija skamba regio stiliumi, o daugiau spalvų jai suteikia Lotynų Amerikos ritmai. Kartu su daina vyrukai pristato ir muzikinį klipą, filmuotą Lietuvoje ir JAV. Klipe su šokėjais nusifilmavo ir jų mylimiausi žmonės. Grupės narys Dainius Dimša filmavosi su mylimąja Egle, Vytautas Mackonis su šešerių dukra Nikolete, na o Andrius Butkus filmavosi Floridoje su didžiąja savo meile – gyvenimu.

„Tai toli gražu ne vienintelis kartas, kai Andrius atvyksta į Lietuvą tam, kad prisijungtų prie grupės „Džentelmenai“ veiklos. Rugpjūtį laukia net keletas koncertų, kuriuose pasirodysime visi trys“, – pasakoja grupės lyderis Vytautas Mackonis.

Nauja dainos „Faina faina“:

VIDEO: Džentelmenai - Faina (2023) Klipo premjera

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius