Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Iš „Lietuvos supermiesto“ pasitraukė Alytus su Asta Pilypaite

LNK laidoje „Lietuvos supermiestas“ – dar viena netektis: iš žaidimo pasitraukė Alytus su kapitone Asta Pilypaite. Įtampa žaidime tampa kone apčiuopiama, kadangi artėjant finalams kovoti liko jau tik trys komandos: Klaipėda su Giedriumi Savicku, Plungė su Mantu Stonkumi ir Telšiai su Nerijumi Juška.
Asta Pilypaitė
Asta Pilypaitė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Įtempta keturių komandų kova vyko ne tik studijoje, bet ir tiesioginio balsavimo metu – vos per dvi valandas žiūrovai paskambino beveik  180 000 kartų. Daugiausiai žiūrovų palaikymo – virš 50 000 skambučių – sulaukė Plungė, jai ant kulnų lipo Telšiai, sulaukę vos puse tūkstančio skambučių mažiau. Klaipėda sulaukė beveik 47 000 skambučių, o paskutinėje vietoje likęs Alytus – beveik 33 000. Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, pirmoje vietoje atsidūrė Plungė, o antroje – daugiau komisijos palaikymo nei Telšiai gavusi Klaipėda. 

Komandoms artėjant prie finalo, laidos kūrėjų iššūkiai kapitonams ir komandoms tampa vis sudėtingesni, o žiūrovų palaikymas – kaip niekada svarbus. Iki pergalės liko vos du susitikimai -  palaikykite saviškius kovoje dėl bilieto į finalą šį sekmadienį 19.30 val. per LNK!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius