-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Tenerifės grįžusiam M.Vitulskiui – staigmena: gausūs sveikinimai ir balionai

Prieš kelias dienas Merūnas Vitulskis kartu su savo šeima atostogavo saulėtoje Tenerifėje. Negana to, jis čia sutiko ir savo 39-ąjį gimtadienį. Vis dėlto draugai nebūtų draugais, jei jo nepasveikintų ir grįžus – oro uoste atlikėjas buvo jų pasitiktas su sveikinimais ir helio balionais.
Merūnui Vitulskiui surengta staigmena
Merūnui Vitulskiui surengta staigmena / Stopkadro nuotr.

Praėjusią savaitę Tenerifėje su vaikais ir žmona Erika Vitulskiene atostogavęs Merūnas Vitulskis nebūtų pagalvojęs, kad sugrįžus iš atostogų jo lauks dar daugiau gerų emocijų.

Sekmadienį į Vilnių sugrįžusį operos solistą oro uoste pasitiko būrys bičiulių su spalvingais balionais ir sveikinimais. Pasveikinti M.Vitulskį su 39-uoju gimtadieniu progos nepraleido Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis, Rafailas Karpis, Eimutis Kvoščiauskas, Rimantas Kaukėnas, Jolanta Adomaitytė ir kt.

„Kai juos visus išvydau oro uoste – netekau žado. Tikrai nesitikėjau!“ – portalui Žmonės.lt sakė Merūnas, kurio nuostaba matyti ir socialinio tinklo „Instagram Story“ pasidalintuose įrašuose.

Stopkadro nuotr./Merūnui Vitulskiui surengta staigmena
Stopkadro nuotr./Merūnui Vitulskiui surengta staigmena

„Tiksliai nežinau, kas šios staigmenos kaltininkas, bet jaučiu, kad tai mano žmona Erika. Ji vis sugeba mane nustebinti. Tikriausiai man teks taip pat „atkeršyti“ per jos gimtadienį“, – juokavo operos solistas.

Vasario 18 dieną Tenerifėje gimtadienį paminėjęs Merūnas dar kartelį jį atšventė savaitgalį sugrįžęs į Lietuvą. Portalui Žmonės.lt dainininkas pasakojo, kad po netikėtos staigmenos, kartu su visais susirinkusiais gimtadienį jie dar kartelį paminėjo susibūrę į vieno iš draugų kavinę.

Stopkadro nuotr./Merūnui Vitulskiui surengta staigmena
Stopkadro nuotr./Merūnui Vitulskiui surengta staigmena

„Geriausi dalykai nutinka tada, kai visai nesitiki. Tad taip visi netikėtai susibūrę, labai smagiai praleidome laiką, daug kalbėjome ir prisiminėme senus laikus, dalijomės linksmais prisiminimais“, – džiaugėsi M.Vitulskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius