Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įspūdingas ir originalus antrojo „Royce“ albumo pristatymas Klaipėdoje: nuo roko iki jautrių baladžių

Klaipėdos dramos teatro skliautai ketvirtadienio vakarą prisipildė roko muzikos, švelnių baladžių ir gyvenimiškų eilių, skambėjusių tarp dainų. Pilnutėlė salė pasitiko uostamiesčio grupės „Royce“ antrąjį albumą „Mano America“.
Grupės „Royce“ koncerto akimirkos
Grupės „Royce“ koncerto akimirkos / R.Šeškaičio nuotr.

Naujausias dainas pristačiusi grupė koncertui pasirinko originalų sprendimą, vietoj kalbų tarp dainų aidėjo įrašyti žodžiai – filosofiški, gyvenimiški ir jautrūs, apie dainų, muzikos ir tiesiog žmogaus kelionę per kasdienybę. Šie žodžiai puikiai susiliejo su dainomis, kurios antrajame grupės albume tokios skirtingos. Muzikos garsus palydėjo ir originalūs judančios grafikos sprendimai

Kaip neseniai 15min apie antrąjį albumą pasakojo grupės lyderis Ilja Gun, albumas labai įvairus – nuo visiškai lėtų, melancholiškų dainų iki tiesioginio roko’n’bliuzo.

„Kažkas gal pasakys, jog jis nevientisas, bet būtent tokios eklektikos ir siekėm. Jis, iš tiesų, kardinaliai skiriasi nuo pirmojo albumo“, – sakė I.Gun.

VIDEO: „Royce“ gimtojoje Klaipėdoje pristatė antrąjį savo albumą „Mano America“

Naujasis albumas pavadintas „Mano America“. Anot atlikėjo, šis pavadinimas – tai žinutė, kad kiekvieną kartą, kai kuri, kažką atrandi, tad Amerika šiame kontekste ir yra atradimas. Vienu tokių atradimų grupei tapo vienintelė daina lietuvių kalba pagal J.Marcinkevičiaus eiles. „Eikit žmonės“ netruko pasiekti muzikos mylėtojų širdis ir radijo „Opus“ eteryje pateko į Top10.

R.Šeškaičio nuotr./Grupės „Royce“ koncerto akimirkos
R.Šeškaičio nuotr./Grupės „Royce“ koncerto akimirkos

„Man pačiam atradimas buvo rasti šias J.Marcinkevičiaus eiles. Skaičiau ir girdžiu, kaip ta daina skamba, net melodijos nereikėjo galvoti. Šiuose žodžiuose tiesiog užkoduota muzika, tad muzikaliai išpildėme ją su Justu (grupės ROYCE klavišininkas, redakcijos pastaba) žaibiškai“, – apie šios dainos kelionę pasakojo atlikėjas.

Savo gerbėjus grupė nustebino antrąjį albumą išleidusi ne tik CD, tačiau ir vinilinėje plokštelėje.

Antrojo „Royce“ albumo pristatymas Kauno, „Sandėlyje“ vyks balandžio 21-ąją, Vilniuje – balandžio 27 dieną, klube „Legendos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius