Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsiaiškinta, kokie vyrai labiausiai patinka britėms

Didžiojoje Britanijoje buvo atlikta 3000 bričių apklausa, siekiant išsiaiškinti, kokį vyrą daugelis jų laiko idealiu, rašo „Daily Mail“.
Flirtas
Flirtas / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.
Temos: 2 Santykiai Seksas

Paaiškėjo, kad daugeliui jų nebėra priimtinas pabrėžtinai vyriškas, dominuojantis vyras. Tyrimas parodė, kad daugelis jų pirmenybę atiduoda tokioms savybėms kaip patikimumas, romantiškumas, humoras, šeimyniškumas, didžioji dalis taip pat mėgsta vidutinio ūgio vyrus, turinčius kulinarinių sugebėjimų.

58 proc. respondenčių sakė, kad idealiu partneriu įsivaizduoja 30-45 metų tamsiaplaukį vyrą (23 proc. sakė, kad šalia savęs norėtų matyti vyrą iki 30-ies metų), 1,77 metro ūgio, gerą kulinarą, užsiimantį kūrybiniu darbu.

„Panašu, kad „vyro-kaimyno“ tipas vėl tapo populiarus, nustūmęs nuo pjedestalo „sportininką-intelektualą“, – sakė kompanijos „Orangina“, vykdžiusios šią apklausą, atstovai.

„Mažiausiai populiarūs rausvaplaukiai vyrai, tie, kurių ūgis 1,80 metro, kuriems kiek daugiau nei 20 metų, ir bankininkai“, – pridūrė bendrovės atstovai.

31 proc. bričių sakė, kad romantiškiausia vieta, kurioje joms galėtų būti pasipiršta, yra Eifelio bokštas Paryžiuje.

Beje, neseniai atlikta britų vyrų apklausa parodė, kad didžioji dalis jų pirmenybę teikia ne blondinėms, kaip buvo manyta anksčiau, o tamsiaplaukėms. Be to, jiems labiau patinka vidutinio sudėjimo, o ne itin lieknos merginos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius