-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ištekėjo STT atstovė spaudai Renata Saulytė: tris vaikus auginanti pora laukiasi ketvirto

Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Jai užaugti nereikėjo metų ar dešimties – susipažinę iškart suprato – jiedu skirti vienas kitam. Tad trečiadienio popietę Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) atstovė spaudai Renata Saulytė (36) ištekėjo už kelių inspektoriaus Žilvino Smalskio (41). Poros laimė tuo nesibaigia – Renata laukiasi kūdikio. Jaunavedžių šeimoje tai bus jau ketvirtas vaikas.
Renata Saulytė ir Žilvinas Smalskys
Renatos Saulytės ir Žilvino Smalskio vestuvės / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Vilniaus santuokų rūmuose Renata Saulytė ir Žilvinas Smalskys prisiekė amžiną meilę. Kovo 8-ąją pora pasirinko ne atsitiktinai – Renata sako, kad kiekvienais metais šią dieną jaučiasi ypatingai.

„Man kovo 8-oji asocijuojasi su pavasariu, vidiniu atgimimu. Kiekvienais metais, kai šviečia saulė ar dangus yra apniukęs, aš jaučiu, kad nuo šios dienos prasideda pavasaris. Todėl su vyru pasitarėme ir nusprendėme tuoktis būtent šiandien. Tikime, kad su pavasariu prasidės ir naujas mūsų gyvenimo etapas, kuris bus toks pat saulėtas, koks yra šiandien dangus“, – šypsodamasi 15min pasakojo R.Saulytė.

Renatai ši santuoka – pirmoji, moteris iš ankstesnių santykių turi 10-metę dukrą. Žilvinui – antroji, iš ankstesnės santuokos jis augina 2 vaikus. Subūrę didelę šeimą, jie netrukus sulauks dar didesnio pagausėjimo – birželį gims jųdviejų atžala.

VIDEO: Ištekėjusi STT atstovė spaudai Renata Saulytė laukia dar vieno vaikelio gimimo

„Mūsų vaikelis nori paslaptį išlaikyti iki galo. Kiekvieną kartą apsilankius pas medikus, jie sako vis skirtingas prognozes – tai pirkti rausvus, tai jau žydrus drabužėlius. Todėl nustojome spėlioti ir nusprendėme, kad kūdikėlio lauksim nežinioje“, – kalbėjo Renata.

O gimus vaikeliui jiedu žada iškelti dar vieną šventę ir tuomet tinkamai atšokti vestuves: „Planuojame tikrą šventę, bažnytinę santuoką kartu su mažiuko krikštynomis. O dabar buvo tiesiog toks formalumas.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Renatos Saulytės ir Žilvino Smalskio vestuvės
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Renatos Saulytės ir Žilvino Smalskio vestuvės

Renata Saulytė prisipažino po ilgų dvejonių nusprendusi vis tik atsisakyti savo mergautinės pavardės. Po vestuvių pasirinko, kaip pati sako, sumodernintą vyro pavardę ir tapo Smalske. Apsimainę žiedais artimiausiųjų būryje jie nuskubėjo paminėti šios gražios progos: „Pasiimsime visus vaikus iš mokyklos ir ramiai atšvęsime.“

Pasak Renatos, medaus mėnesio jiedu neplanuoja, nes medų kopinėja kasdien: „Mūsų gyvenimas dabar yra kaip medaus mėnuo. Daug laiko pasiruošti vestuvėms neturėjome, bet labai džiaugiuosi, kad nepaisant to, kad turime daug atsakomybių ir rūpesčių, kai šeima tokia didelė, atrandame laiko sau, romantikai. Neseniai keliavome slidinėti į kalnus, čia jau buvo mažas medaus mėnuo. Velykų proga, jei leis mažytis, kurio laukiuosi, planuojame išvykti į Romą. Taip kad labai džiaugiuosi, kad randame akimirkų čia ir dabar.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Renatos Saulytės ir Žilvino Smalskio vestuvės
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Renatos Saulytės ir Žilvino Smalskio vestuvės

Meilė iš pirmo žvilgsnio

Renata Saulytė sako, kad dėl Žilvino abejonių niekada neturėjo – iškart suprato, kad jis yra tas vienintelis.

„Mūsų meilės istorija labai paprasta. Gal net kiek netikėta. Su Žilvinu susipažinome prieš gerą pusmetį. Mano viena labai gera draugė, su kuria bendravau daugiau nei 30 metų, prieš išvykdama gyventi į Romą, pasakė, kad nori palikti mane gerose rankose. Sakė, kad pažįsta šaunų vyruką, su kuriuo man reiktų susipažinti. Tuo metu palikau darbą savo buvusioje bendrovėje, turėjau visai kitokių planų, apie santykius tikrai negalvojau. Tačiau susipažinus su Žilvinu... Tai buvo vienas tų atvejų, kai supratau, kad čia man skirtas žmogus, ir man nereikia metų ar dešimtmečio laukti, kad įsitikinčiau, kad su juo noriu nugyventi visą gyvenimą, sulaukti senatvės ir sukurti šeimą“, – šypsojosi Renata.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Renata Saulytė ir Žilvinas Smalskys
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Renata Saulytė ir Žilvinas Smalskys

Staiga įsiplieskusi meilė, labai greitai privedė prie sužadėtuvių. „Žilvinas yra tikras konservatorius, kuris laikosi tradicijų, jam svarbu viską atlikti taip, kaip dera.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Renatos Saulytės ir Žilvino Smalskio vestuvės
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Renatos Saulytės ir Žilvino Smalskio vestuvės

Su juo dažnai pietaudavome „Neringos“ restorane. Kartą jis atėjo pasipuošęs, ir aš visai nesitikėjau, kas čia dabar nutiks. Tiesą sakant, net nemąsčiau apie vedybas, nes santuokos niekada nesureikšmindavau. Bet tą akimirką, kai Žilvinas pasipiršo, iškart ištariau „taip“, nes abejonių, kad tai tikrai yra mano žmogus, kurį noriu mylėti ir rūpintis, nebuvo nuo pat pradžių. Per sužadėtuves gavau nuostabų žiedą“, – džiaugėsi nuotaka.

Su dukra atėjus į Žilvino šeimą, R.Saulytė sako iškart pasijutusi puikiai. Tačiau pripažįsta, kad dar yra ko mokytis.

„Mums visiems reikėjo išmokti gyventi didelėje šeimoje, laikytis šeimos tradicijų, vertybių. Bet aš labai džiaugiuosi, nes vaikai beveik bendraamžiai – Žilvino sūnus 10-metis, dukra – 7-erių. Taigi, visu pirma, jie yra žaidimų draugai, mokosi būti broliai ir seserys. Mano dukra visada buvo vienturtė, tai jai irgi tenka derintis. Žinoma, ne visada viskas sekasi sklandžiai, kartais tenka pasipykti, mokytis visiems dalintis, rūpintis. Tačiau vaikai po truputį atranda vienas kitą, todėl mano širdis džiaugiasi“, – kalbėjo Renata.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Renata Saulytė ir Žilvinas Smalskys
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Renata Saulytė ir Žilvinas Smalskys

Kadangi moteris šiuo metu yra 7 mėnesį nėščia, ji neslepia, kad suknelės teko ilgai paieškoti. „Su suknele buvo labai sudėtinga, juolab kai didelę šventę planuojame rudenį. Dabar mūsų rūpesčiai kitokie – svarbiausia gera savijauta ir, jei įmanoma, šiek tiek elegancijos. Todėl pasirinkau visiškai paprastą, šampano spalvos suknelę. Kitai šventei rinksiuosi jau kitokius drabužius, o dabar vaikelis įpareigoja derintis. Bet man visiškai nesvarbu, ką esu apsirengusi, kaip atrodau. Man svarbu, kad šalia būtų žmogus, su kuriuo noriu sieti savo gyvenimą.“

Gyvendami vaikelio laukimu, jie sako ir apie žiedus daug negalvojo. „Rinkomės klasikinius žiedus su keliomis moderno detalėmis. Jie yra maišyti su matiniu ir blizgiu auksu. Norėjosi paprastumo ir kuklumo, nes mūsų didžiausias simbolis yra šeima“, – 15min sakė Renata Saulytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius