Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Izolda Gudelis: „Kodėl žmonės negali suprasti, kad mes patys pasirinkome neturėti vaikų?“

Izolda ir Benas Gudeliai per visą savo draugystės laiką yra ne kartą sulaukę klausimų, kodėl jie nesusilaukia vaikų. Visgi Izolda prisipažino – tai buvo jųdviejų pasirinkimas ir kol kas jie dėl to nė karto nesigailėjo.
Benas ir Izolda Gudeliai
Benas ir Izolda Gudeliai / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Mano vyras yra lyderis, visa Lietuva žino, tai yra akivaizdu. Tie pasiekimai versle Lietuvoje ir Amerikoje yra rodiklis, kad žmogus žino, ką daro, daro gerai, yra netradicinio mąstymo. Su tokiu žmogumi būna ir sunkesnių situacijų, nes reikia įsiklausyti ir kompromisų surasti. Čia ne tas atvejis, kai kumščiu per stalą trenki ir pasakai savo tiesą. Visų pirma, aš nesu tos kategorijos moteris, aš ne tokio būdo“, – gyvenimo būdo laidoje „Nuo...iki...“ kalbėjo Izolda Gudelis.

O ir ji pati nėra tik graži namų šeimininkė, su paruošta vakariene laukianti grįžtančio verslininko. Nors savo išvaizdą, pripažįsta, akylai prisižiūri.

„Stengiuosi niekada neperžengti 55 kilogramų ribos“, – prisipažino Izolda. O tai nėra lengva. Štai ką Izolda valgo pusryčiams: salotas, kurios beveik neturi kalorijų – sutarkuoja morką, moliūgą, cukiniją ir obuolį, užbarsto sezamo sėklų ir alyvuogių aliejaus, tokį maistą galima valgyti didelėmis lėkštėmis.

„Dabar madinga išorinį grožį nuvertinti, o rūpinimąsi savimi vadinti tuštybe, tačiau kaip dirbanti daugiau nei 20 metų grožio srityje galiu pasakyti, kad moteris retai kada sulaukia sėkmės, jei nesirūpina savimi“, – įsitikinusi ji.

Tad šios taisyklės ji paiso ir pati. „Niekada gyvenime nėjau su makiažu miegoti, kad ir kaip pavargusi buvau. Geras kremas, gera mityba“, – LNK laidoje jaunystės paslaptis dėstė ji.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„KristiAna“ grožio centro gimtadienis
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„KristiAna“ grožio centro gimtadienis

Izolda su Benu susipažino, kai jai buvo dvidešimt penkeri. Tituluota gražuolė, konkurse „Mis Lietuva“ iškovojusi „Mis Foto“ titulą, ėmė dirbti jo įmonėje. Pasak jos, iš JAV grįžęs į Lietuvą gyventi Benas labai išsiskyrė iš tuometinių lietuvių – buvo apsiskaitęs, aštraus proto, kitaip mąstė ir labai daug juokavo.

Benas Gudelis mylimajai pasipiršo po 8 metų draugystės, dar po dvejų, 2003-aisiais, pora iškėlė karališkas vestuves – privatus koncertas, baltas žirgas pievelėje ir fejerverkai. Jiems net neprireikė vestuvių planuotojų, viską suorganizavo Benas.

„Kai atsiranda išskaičiavimas, tada nėra pasitikėjimo. Tai galvoju, kodėl mes vienas su kitu taip gerai sutariame – pas mus nėra išskaičiavimo, noro vienas kitą išnaudoti. Mes abudu prisidedame, kiek galime, kiek norime“, – apie santykius su 13 metų vyresniu vyru laidoje „Nuo...iki...“ pasakojo Izolda.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Izolda ir Benas Gudeliai
Luko Balandžio / 15min nuotr./Izolda ir Benas Gudeliai

Izolda – didžiulės kosmetikos ir parfumerijos įmonės rinkodaros vadovė, kuriai tenka dažnai keliauti po užsienį darbo reikalais.

„Jei būčiau nieko gyvenime neveikianti ponia, labai greitai nusibosčiau savo vyrui. Be to, ir vyrui reikia palaikymo, paramos, pritarimo, idėjų. Nereikia galvoti, kad protingas vyras paims durnelę, ją puoš, ji tik ant sofos sėdės ir bus graži.

Tarp kitko, yra tiek daug gražių moterų, kurios yra žemos savivertės... Tobulo grožio. Tada galvoju, dėl ko tos savivertės taip mažai... O juk būtent tuomet prasideda neadekvatūs sprendimai išvaizdos prasme, nes jos neturi, kaip save išreikšti“, – laidoje „Nuo...iki...“ svarstė ji.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Izolda ir Benas Gudeliai
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Izolda ir Benas Gudeliai

Izolda pripažįsta per visą laiką su Benu sulaukusi aplinkinių klausimų, kodėl jų šeima nesusilaukia vaikų. Kai kurie net jų gailėjo spėliodami, jog porai tai tiesiog nelemta.

„Nereikia manęs gailėt, tai buvo sąmoningas pasirinkimas, – LNK laidoje tvirtino I.Gudelis. – Yra toks stereotipas – jei neturi vaikų, kokia esi vargšė... Kiti net sako – jei pati negali, tegul jai kas pagimdo. Tada pagalvoju – kodėl žmonės negali suvokti, kad gali būti toks pasirinkimas, kad aš noriu taip. Aš tikrai nejutau poreikio būtinai pagimdyti vaiką.

Dėl šio pasirinkimo dar kol kas nesigailėjau. Vaikai nėra rodiklis. Joks vaikas, joks draugas ar draugė negali padaryti tavęs laimingo, jei toks nesi“, – įsitikinusi ji.

Todėl Izolda sako, kad Benas yra vienintelis jos draugas. „Neturiu daug draugių, nes neturiu problemų. Ką tuomet papasakoti toms draugėms?“ – nusišypsojo Izolda Gudelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius