Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Arlauskaitė-Jazzu atvirai – apie nepavydėtiną situaciją: „Tiesiog gulėjau sumušta galva“

Minėdami kūrybos 20-metį, Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Leon Somov prisimena aistringas ir pikantškas istorijas, išgyventas scenoje bei užkulisiuose, ir atskleidžia iki šiol didžiausio savo pasirodymo detales. Duetas intensyviai ruošiasi vieninteliam sugrįžimo šou, kuris vasarą skambės Vingio parke.
Justė Arlauskaitė-Jazzu
Justė Arlauskaitė-Jazzu / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Man atrodo, Leonui yra suplyšusios kelnės, o aš esu scenoje nualpusi. Nualpau per dainą, atmerkiu akis ir nesuprantu, kuri dainos vieta“, – su šypsena pasakoja J.Arlauskaitė-Jazzu, prisimindama nepavydėtną situaciją, nutikusią pasirodymo metu.

„Teko „apvaidint“, nes daina vadinosi „Dirty Fetsh“, tai aš tiesiog gulėjau, su sumušta galva, žiauriai skauda, galvoju: „O Dieve, kur aš esu?.. Scenoje!“ Tada, kaip Madona, iškėliau koją (dainuoja). Labai juokinga, bet taip buvo, „apžaidžiau gerai“. Gyvenimas išmokė būt gera aktore... Kai reikia“, – sako Jazzu. Tiesa, už uždarų durų likdavo ne tik tai, kas vyko scenoje.

Dainiaus Čepėlos nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Leon Somov
Dainiaus Čepėlos nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Leon Somov

„Būdavo tokių pakankamai dramatiškų momentų. Kažkada Justė buvo taip ant manęs supykus, kad norėjo mano kompiuterį išmest. Manau, tai yra normalu, turi būt šiek tek dramos. Jeigu viskas taip sklandžiai vyktų, būtų nuobodu... Be abejo, mūsų kūrybinis etapas, gyvenimas, buvo pakankamai dramatiškas. Bet, gerai“, – atvirauja L.Somov, prisimindamas kildavusius konfiktus.

L.Somov: „Norėčiau nuotykių, kurių nesam dar patyrę“

Į klausimą, ar kokį, drauge patrtą nuotykį, jie norėtų dar sykį išgyvent, abu plačiai nusišypso – karštų vakarėlių tkrai būta...

„Smagūs nuotykiai mus lankė dažnai, o jie buvo nelabai legalūs. Mes esame išgyvenę gerus reivo laikus. Buvo tkrai vienas geriausių gyvenimo vakarėlių, kai du kartus pramiegojom tą pat skrydį. Dabar, kai turiu vaiką, gal tokių reivo laikų visai nepasiilgstu, bet čia tas dalykas, kur nekeisčiau, nes buvo labai linksma“, – juokdamasi sako Jazzu.

„Oi, nuotykių, galbūt, ne tai, kad pakartot... Gal norėčiau nuotykių, kurių nesam dar patyrę, kad būtų dar, ką prisimint! (juokiasi) Manau, tas koncertas, kurį mes planuojam, bus ypatngas nuotykis, nes mums tai yra didžiausias koncertas, didžiausias įvykis. Ta nakts Vingio Parke yra tai ką, noriu patrt“, – tikina L.Somov.

Sausio pabaigoje grupės gerbėjus pasiekė stulbinant žinia. Geriausia elektroninės muzikos grupe tituluojamas duetas sugrįžta tk kartą – paminėt kūrybos 20-mečio. Vienintelis „Leon Somov & Jazzu“ šou įvyks birželio 7 d. Šia proga duetas pakvietė klausytojus užduot jiems rūpimus klausimus, į kuriuos jie atsakė video formatu.

VIDEO: „Leon Somov & Jazzu“ | „Smagūs nuotykiai mus lankė dažnai, o jie buvo nelabai legalūs“

2004 metais susipažinę Vilniuje, „Leon Somov & Jazzu“ įrašė debiutinį kūrinį „Parduodu tau savo muziką“.

Ilgai netrukus jie išvyko į Londoną, kur nedideliame didmiesčio bute, „po antklode“ įrašė pirmąjį EP – „Ofine“ (2007).

2009 metais duetui buvo įteikta prestžinė apdovanojimų statulėlė „MTV European Music Awards“. 2011 ir 2012 metais Jazzu buvo išrinkta „Metų atlikėja“, L.Somov tapo „Metų prodiuseriu“.

Per visą kūrybinį laiką duetas yra pelnęs 10 statulėlių Lietuvos muzikos asociacijos metų apdovanojimuose M.A.M.A. Apie veiklos pabaigą grupė gerbėjams pranešė 2017 metais. Išsiskyrimą vainikavo 2018 metų pradžioje po didžiausias šalies arenas nuvilnijęs atsisveikinimo turas „Game Over“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius