Iki -60% prenumeratai. Paskutinės akcijos dienos!
Išbandyti

J.Leonavičiūtė – apie „medžioti“ į sporto klubą susirinkusius vyrus: „Pasiūlymo atsisakau“

Vasara – jau už dviejų savaičių, tad sporto klubai tebėra pilni tų, kurie iki maudymosi sezono pradžios dar tikisi pasirodyti su „six pack’u“. Deja, žinoma sporto trenerė Jolanta Leonavičiūtė pastebi, kad į sporto klubą lieti prakaito ateina ne visi. Kur jau! Yra ir tokių, kurie čia elgiasi taip pat, kaip ir „Tinderyje“.
Jolanta Leonavičiūtė
Jolanta Leonavičiūtė / Stopkadro nuotr.

„Yra ir tokių sporto klubų, į kuriuos žmonės ateina arba ieškotis draugų, arba vyrai sau merginų, o merginos – atvirkščiai, ieško sau vyrų“, – atskleidžia žinoma trenerė.

Pasitaiko ir tokių, kurie mieliau nei ant treniruoklio, laiką leidžia neatitraukdami akių nuo savo išmaniųjų telefonų. O tada, būna, pameta net ir pačius privačiausius daiktus…

„Prieina vaikinas prie administratorės ir sako: „Mano triusikų neradot? Taigi „Armani“ triusikai“! Ką mes ten žinom – ne mūsų pareiga triusikus rankioti“, – laidoje Top3 pasakoja Jolanta.

Stopkadro nuotr./Jolanta Leonavičiūtė
Stopkadro nuotr./Jolanta Leonavičiūtė

Moteris papasakoja ir apie tuos žmones, kurie, atrodo, ateina į sporto salę tik tam, kad pasidarytų naujų nuotraukų socialiniams tinklams. O gal ir tam pačiam „Tinderiui“... Asmenukių nevengia ir pati Jolanta, tačiau tuomet, kai sportuoja, ji tą daro nuoširdžiai. Būtent todėl moteris neturi laiko dairytis, kur ir kada ją stebi dėmesį po treniruočių rodantys gerbėjai.

Stopkadro nuotr./Jolanta Leonavičiūtė
Stopkadro nuotr./Jolanta Leonavičiūtė

„Buvo tikrai vienas atvejis, kai baigdavau darbą ir prie mašinos lango rasdavau rožytę. Gal dvi savaites nuolat palikdavo po gėlę. Tas dėmesys, aišku, yra malonus, natūralus. Tačiau pasiūlymų eiti gerti kavos mandagiai atsisakau. Sakau, kad turiu su kuo kavos išgerti. Nebuvo nė karto, kad kažkas mane iš sporto salės ištįstų atsigerti kavos“, – tvirtina laidoje moteris.

„TOP 3“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais, 21 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius