-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jazzu žinomus bičiulius pakvietė į uždarą vakarėlį prabangiame restorane: priežastis – ypatinga

Ketvirtadienio vakarą, vieną garsiausių šalies dainininkių Justės Arlauskaitė-Jazzu, artimus bičiulius pakvietė į uždarą vakarėlį prabangiame sostinės restorane. Vakarėlio metu kūrėja surengė naujausių kūrinių perklausą, kurie nuguls į šiuo metu intensyviai ruošiamą naujausią Jazzu albumą. Žinoma moteris atskleidė ir daugiau detalių apie ambicingiausią koncertinį turą šalies arenose, kuris įvyks jau šių metų gruodžio mėnesį. Vakaro nepraleido nemažai žinomų kūrėjos bičiulių.
Uždaras Jazzu vakarėlis su būriu bičiulių
Uždaras Jazzu vakarėlis su būriu bičiulių / M.Repečkos nuotr.

Jazzu, kaip ir pridera tikroje draugų kompanijoje, buvo itin atvira – papasakojo ne tik apie apie vakarykštę kelionę namo su limuzinu, bet ir apie pastarųjų metų pokyčius, rašoma pranešime spaudai.

Besimėgaujant šampanu bičiuliai pirmieji išgirdo naujausius dainininkės kūrinius, kurie dar prieš keletą dienų buvo gludinami įrašų studijoje. Vakaro metu netrūko diskusijų, kurių metu juokais buvo renkamas ir mėgstamiausias Jazzu kūrinys.

M.Repečkos nuotr./Uždaras Jazzu vakarėlis su būriu bičiulių
M.Repečkos nuotr./Uždaras Jazzu vakarėlis su būriu bičiulių

Ne ką svarbiu akcentu tapo ir gruodžio mėnesį įvyksiantis koncertinis turas „Karma“, į kurį atlikėja pakvietė artimiausius bičiulius.

„Koncertiniam turui dar niekada neteko tiek ruoštis. Kuomet tau 35, nebe 25, savo darbuose ieškai atitinkamos kokybės ir keli aukštesnius reikalavimus. Prie koncertinio turo „Karma“ dirba kaip niekad daug žmonių, o susitikimų kiekis, šio pasiruošimo metu, lengvai veda iš proto“, – atviravo Jazzu.

Kartu su garsiausiais kūrėjos hitais, koncertų ture „Karma“ nuskambės ir keletas ketvirtadienio vakarą pristatytų dainų. Jau dabar būsimas koncertinis turas pramogų pasaulio užkulisiuose laikomas vienu inovatyviausių ir daugiausiai reikalaujančių įvairių sričių profesionalų dėmesio, dėl to susirinkusią publiką žadama nustebinti.

Vakaro nepraleido tokie žinomi Jazzu bičiuliai, kaip Giedrė Kilčiauskienė, Ramūnas Zilnys, Naglis Bierancas, Robertas Kalinkinas, Neringa Zeleniūtė, Martynas Tyla, Andrius Užkalnis, Gamka, Agnė Grigaliūnienė bei kiti.

Fotogalerija:

Gruodžio 15 d. koncertų turas „Karma“ startuos Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje, gruodžio 23 d. Jazzu pasirodys „Žalgirio“ arenoje Kaune, gruodžio 25 d. – Šiaulių arenoje, gruodžio 30 d. – „Avia Solutions Group“ arenoje Vilniuje, o turą užbaigs koncertas Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31 d., Panevėžio „Kalnapilis“ arenoje. Bilietus į koncertus platina jazzukarma.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius